Dobro vece svima,pricam ovde prijateljima za ovaj forum,koji sam i sama nedavno otkrila i naravno, odusevila se -sve cestitke osnivacu i svima koji su podrzali i prikljucili se pomoci nasim ljudima.Lepo je siriti prijateljstva -na nevidjeno a jos lepse negde u svetu imati prijatelje itd.
Danas su mi javili iz amer ambasade viza u pasosu ,dhl moze da ga pokupi-sto ce i uraditi sutra ujutru.Sutra, nadam se bookiramo i kupujemo karte ,ako sve bude po planu u Phoenixu smo do 29.10.Povodom karga, kutije spakovane oko mene,ono sto nam treba je neko da nam pomogne i da svoj broj telefona i adresu (mi cemo doci pre karga i kontaktirati ,nadam se upoznati i videti,tako da kada kargo stigne prijatelj-ica nam javi i mi odemo po isti).Sto se tice erije u Phoenixu -samo da je safe i mirno i udobno za zivot.Moj muz je amer u penziji i ja u prvo vreme ne bih radila,kasnije part time...ali videcemo kada dodjemo.Ono sto me jos zanima je i kako i gde kupiti auto??najpovoljnije.Koji su dileri provereni,kojima se moze verovati itd ,Iskustva drugih bi nam mnogo pomogla.Isto tako je pitanje koji tip auta ?lokalni ili uvozni?Koliko je taxi-da nas ne ,,oderu" po sletanju?Da li je cena fiksna ili se moze pogadjati?Koju sim karticu kupiti ,gde i za koliko $ ?
Pozdrav svima ,unapred zahvalna
|