Evo i moje sveze iskustvo,sa lekarskog pregleda.Imali smo zakazan lekarski pregled za danas 15.02 u 12:15 popodne,ja,muz i dvoje dece.Posto smo krenuli ranije iz Struge bili smo u klinici ranije,negde oko 11:30,ali to nije bilo problem,pa su nas odma primili na pregled.Prvo smo jedno po jedno,moj muz,pa ja bili u labaratoriji da nam izvade krv(iz vene),posle toga po istom postupku smo otisli na rendgen,i na kraju su nas primili sve cetvoro kod doktorice na razgovor.Izmerili nam visinu,tezinu,merili pritisak,pitali za raznokakve bolesti,i na kraju odlucili da ja(posto nisam imala potpunu istoriju vakcinacija) primim MMR i moj stariji sin (8 god) primi Hepatit B vakcinu.To smo ucinili u Drzavnoj Klinici "Prolet",platili ukupno 2600 denara za oboje,i vratili se u Remediku sa zutim kartonima,koje su tamo iskopirali i rekli nam da koverte sa rezultatima mozemo da uzmemo ujutru u utorak 22.02 kada nam je zakazan i razgovor u ambasadi.E pa toliko od mene sada,idem da se odmorim malo sa malisanima,pa cu pisati kad budem obavila i intervju u ambasadi sledeceg utorka