![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Gde je najbolje za porodicu sa malom decom? » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Daco, sto se djece tice za njih se uopste ne brinite oni ce se jako brzo uklopiti i snaci tamo. Bilo bi super da mozete ici kada oni ovde vec zavrse razrede i sl. Ali to zavisi i od vaseg broja i kada ce biti intervju.
Jasno da ce vama biti dosta teze da se snadjete, a pogotovo surugu koji ce sa dobrog posla koji ima ovde morati dosta da zapne da se tamo dokaze.. Jasno da je to malo frustrirajuci i sl. ali ja mislim da vi imate jos i veci motiv da idete bas zbog djece kojoj svakako obezbjedjujete time puno bolji zivot sa mnogo vise opcija. Nakon godinu dana boravka u USA mozete aplicirati da predjete u Kanadu, i taj zahtjev se rijesi u samo par mjeseci. Tako da vam ni to nije losa opcija. Supruga i ja imamo ovde super poslove i jako dobre plate, stan smo kupili koji jos otplacujemo, i naravno u velikoj panici i dilemi smo sta raditi isto kao i vi. Jako se tesko odluciti na odlazak, pogotovo kada se ovde ima malo iznad prosjecna plata..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|
![]() |