![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pa bas i mene cudi,gde je uspeo da vidi sve to.Evo vec 3 meseca moj suprug je promenio radno mesto i ja barem jednom nedeljno(nekad i 2-3 puta nedeljno)idem kuci pesice.E sad od posla do mog stana ima 5,8 milja,otprilike 9 km i nikad nisam videla nista slicno.Oko mene ljudi pretezno omladina dzogiraju,sportuju voze bicikl.Ili ja imam mnogo srece pa zivim u prilicno mirnom gradu,ili jednostavno covek vidi ono sta hoce da vidi.
Sto se tice hrane,i ja sam imala dosta problema dok se nisam navikla,sve mi je bilo bez ukusa(organska i neorganska hrana),ali evo posle godinu dana covek se navikne na te njihove proizvode,i hranu,a kad me uhvati nostalgija za nasim proizvodima,ja trk u obliznje gradove,i opustosim nase prodavnice. ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vencanja, nakon dobijanja GC. | Zivkovic_NIS | Vaša strana | 34 | 27.05.2025 22:44 |
ukupna cena dolaska u USA | ivkodrg | Stare teme | 113 | 17.11.2013 02:58 |
Promena adrese u USA pre ili nakon dobijanja GC | Mv2Player | Stare teme | 5 | 25.07.2011 02:05 |
Brak nakon GC? | wl@t.Co | Stare teme | 11 | 24.01.2011 14:59 |
Nakon skoro 2 godine…. | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 29.11.2010 16:40 |
![]() |