[QUOTE=dare_ns;29659]Znam da nije tema, ali posle ovog majskog izvlačenja, ja nešto i nemam volje da igram ponovo lutriju. Videću do oktobra i možda nove prijave.
Od onako kvalitetnog foruma...[/QUOTE]
Povukao sam daretov post sa druge teme jer sam htio da napisem i ja koju pametnu za kraj sezone i ovogodisnjeg Majskog raspleta. S obzirom da je dare_ns jedan korektan i fer forumas da se nadovezem na njegovo pisanje. Sta znaci "igrati" lutriju?! To bi u sustini znacilo slikati se i popuniti prijavu, pa mehanicki cekati izvlacenje. Realno, zato i ne treba odustajati od prijavljivanja, ali mi ovde imamo drugi problem. Funkcionisemo na nacin da prijava nije samo slikanje i popunjavanje online formulara. Mi potrosimo godinu dana u nadanju, trosenju silnog vremena na ovom forumu, teznji ka novim informacijama o USA sa raznih strana i slicno. I onda sve to padne u vodu u jednom Prvomajskom danu. Mnogi od nas (vjerovatno i ja a da nisam toga svjestan) dnevno i po 2-3 puta posjete ovaj forum. Ogromno je to trosenje vremena i nekog nadanja. Zasto sam ovo naveo? Imam osjecaj da se dosta froumasa ove godine "zasitilo" prijavljivanja i smatram da je razlog sve ovo sto sam naveo. Ne smijemo odustati niti dare_ns niti ja, niti bilo ko od nas, jer za prijavu (slikanje i online obrazac) ne treba odvojiti mnogo vremena. Smatram da o odustajanju ne smijemo razmisljati.
Dajte neko vase misljenje kako da svoje funkcionisanje svedemo na taj mehanicki nacin prijavljivanja?! Kako da funkcionisemo tu gdje jesmo na ex-yu prostorima ovako ugrozeni i finansijski i psihicki od politike i ko zna sve cega, i da stvaramo koliko mozemo tu gdje jesmo, bez tereta razmisljanja o lutriji? Iskreno razmisljao sam da se udaljim i sa foruma, ne zato sto me forum smara, nego da pokusam realno razmisljati na svoje ucesce na lutriji sa neke distance gdje mogu da vidim sta su zelje a sta realnost. Naravno za svo to vrijeme podrazumijeva se borba i na druge nacine osim lutrije za odlazak.
Zivi bili svi redom.
Pozdrav!
Last edited by jovke; 17.05.2012 at 21:20.
|