education ili work experience - imam realan problem??
Zdravo svima, moj prvi thread na forumu, iscitavam danima obzirom da su mi pre neki dan javili da sam izvucen za 2012! znaci malo vremena, CN broj malo iznad 30000
PROBLEM: opcija 1) ukoliko upisujem work experience - imam dokaz za dve godine rada koji se boduje, ali ne do dana aplikacije za lutriju (dakle jesen 2010) vec do trenutnog vremena otprilike. radio sam naravno i mnogo vishe ali na crno ili kod firmi koje nemaju bas dobar bonitet, neke su i ugasene (svo iskustvo u Rusiji, inace Arhitekta) pa je pitanje koliko verodostojne podatke mogu da pruzim.
opcija 2) ukoliko idem sa srednjom skolom dolazim u opasnost da mi neko na intervjuu pogleda u prevod svedocanstva i procita da bez obzira sto sam uvek bio odlican ucenik, drugu godinu gimnazije sam zavrsio sa ocenom 1 (nedovoljan ) iz vladanja. kako se to dogodilo verovatno nije bitno, ali u disciplinskom zapisniku je pisala rec "falsifikovanje". po zakonu ne bi smeli da mi dozovole da zavrsim razred, ali ja i mojih 7 oro drugova smo normalno maturirali sa odlicnim uspehom i zavrsismo fakultete sa tim kecom, to su bile jednostavno "te" godine...
PREDLOZI?
|