![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Phoenix, Arizona » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pcelice, najvjerovatnije je da ces naci neki posao od 8-10$ na sat. Ne znam tacno kolike su cijene jednosobnih stanova ali mogu da se raspitam, uglavnom za oko 500 do 600 dolara mozes da nadjes super stan. Ima i nekih drzavnih apartmana koji su jeftiniji, ne znam tacno sta su uslovi da ih rentas.
Vrtici jesu uglavnom oko $100 sedmicno, s tim da mogu biti i jeftiniji ako uzmes na pola dana. Sa minimalnom platom, da oboje radite, mozete proci. Nece biti lako ali nije nemoguce. Najveci problem je sto ti treba auto, gradski prevoz nije los ali nije ni dobar. Plus ljeti kad su temperature preko 45C nije bas zgodno mjenjati buseve i cekati na stanici. Sto se tice dijela grada moras mi reci sta ti je najvaznije da ima. Neki dijelovi van sredista grada su jeftiniji, ali je onda duzi put do posla. Uglavnom ima ponesto za svakoga. Kad planirate dolazak? Kakav posao planirate da trazite? Moj savjet, ne dolazite u periodu od maja do oktobra, bice bas tesko za podnijeti.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|
![]() |