Citat:
Prvobitno poslao korisnik AllenJohnJohnson
Eno na facebook stranici "Mladi napustimo Hrvatsku" (koju čita 35 tisuća mladih ljudi), su stavili blogove kako se prijaviti. Ništa kako treba para da se dođe do Amerike i živi bez posla prvo vrijeme, renta stan i auto. Samo kako je prijava besplatna. Da se ubiješ. I onda im krenem objašnjavat za što sve treba para kad te izvuku (liječnički, viza, avionska karta, stanarina, hrana i sve), ali naravno tvrde glave meni ne vjeruju. Uglavnom, sada imamo potencijalno nekoliko dodatnih tisuća mladih prijavljenih samo iz Hrvatske, a ljudi nemaju pojma o čem se radi. Znaju samo da je prijava besplatna.
Po meni, nije u redu da se tako šire informacije. Što netko ima pisat blog uopće blog tako? Ako si dobio GC, bježi u Ameriku i točka. Ja za ovo znam godinama, sam sam se informirao, satima i danima googlao da naiđem ovdje. A onda oni naprave facebook stranicu koju u mjesec dana (doslovce) lajka 40 tisuća mladih Hrvata. I kažu im "samo se prijavite, sve je besplatno". Da je njima do Amerike, ili do odlaska bilo gdje, sami bi potražili. Ovako dobili sve servirano.
Razumijem kad te netko direkt pita, pa mu pomogneš, zato forum i služi. Ali sad je netko na birou 3 mjeseca, ili je završio srednju, a oni dobro da nisu na ulice izišli i platili oglase na tv-u "mladi, prijavite se, blesplatno je". Gamad.
|
Ne isplati se nervirati. Ako je sreća odlučila da dobiješ gc dobiti ćeš bez obzira prijavilo se 2 tisuće ili 200 tisuća ljudi.

Neka se prijave i odustanu kad shvate koliko to košta, jer da nije takvih ne bi bilo ovog dodatnog izvlačenja 22.10.

I treba biti zahvalan što ljudi žele širiti informacije, jer da nije tako ne bi bilo ni ovog sajta! A da li će te izabrati za gc više ovisi o sreći pojedinca, bar je to moje mišljenje