![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=admin;33933]Upozorenje za članove foruma:
Ako Vam neki član preko privatnih poruka kaže da može da se otvori kreditna kartica bez SSN-a, reč je o prevari (proverili smo u nekoliko banaka, uključujući Citi i BofA). Obratite pažnju na sledeće crvene zastavice: - Nije potrebno da budete prisutni, obaviće to neko umesto Vas - Banka traži da se depozituje novac, šatro "da stoji neko vreme" Taj novac najverovatnije više nikada nećete videti, jer je reč o klasičnoj prevari. NE ŠALJITE Vaše podatke (ni novce) nikome koga ne znate LIČNO.[/QUOTE] mala ispravka CITI BANKA ima bankovne racune za strance ,turiste itd koji se otvaraju bez SSN I zove se CITIGLOBAL postoje i kreditne kartice koje se takodje izdaju bez SSN-a ja radim za CITI (pre toga za WELLS FARGO za njihove merchant servise(first data ) bez problema gradjani Srbije mogu da otvore racun bez broja socialnog i dobiju odobrenu kreditnu karticu u periodu 3-6 meseci (obicno se credit line odobri na 4000 dolara - 1200 cash advance ) mi se dosta reklamiramo pa me cudi da ljudi koji zive u americi nisu culi za nase usluge slobodno se obratite bilo kom business bankaru u bilo kojoj ekspozituri CITI BANK i pitajte za CITI GLOBAL racune ti racuni mogu da se otvore i putem poste -ne on line za sada nije nikakva prevara ali ima odredjenih uslova - na primer neka minimalna suma mora da stoji kao balance dok se ne odobri kreditna kartica -to je obicno iznos od oko 1000 dolara( moze da bude i 500 dolara - zavisi od bankara koji ce vam otvoriti racun )-ali ako se otvara putem poste bice zahtev za 1000 (wire transfer iz srbije ) cak i za klijente koji nisu u americi - tu ima par uslova koje ce vam bankar reci poz svima na forumu -dosta korisnih informacija imate ali neke stvari morate malo vise da pratite - narocito promene u bankarskom poslovanju- na primer nije zakon u americi da je potrebno imati SSN za otvaranje racuna -to su nasa interna pravila -bankarska ali da sad ne pricamo o tome - kad me neko pita za uslove emigracije (za US )ja ih obicno posaljem na ovaj forum! nadam se da ce pomoci informacija koju sam vam poslao Last edited by stevan_acimovic; 14.11.2012 at 20:31. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Banke, kreditne kartice, računi u Americi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 888 | 25.02.2024 12:48 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
Kako se zaštiti od prevara preko interneta | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 28.06.2007 19:30 |
![]() |