Kao prvo pozdrav svima
Kao drugo nesto ukratko o sebi:
Zovem se Dejan i ja sam alkoholicar

,salim se..mada volim malo da popijem..
Imam 25 godina,zavrsio sam cetvorogodisnju srednju skolu-smer Elektrotehicar elektromotornih pogona,i ne znam nista o tome

Imam ogromnu zelju da odem u US (kao i svi ovde verovatno) i do sada nisam nista preduzimao povodom toga.Ceo zivot pricam o tome kako cu da odem.Nisam bio te srece da odem na fakultet posle srednje pa da odem preko Work and Travel programa.Engleski jezik mi je jako dobar.Bio sam najbolji u odeljenju i osnovnoj i u srednjoj skoli
30. Oktrobra ove godine sam se prvi put prijavio za DV lottery i sad mi jedino ostaje da cekam i da se nadam.E sad posto nisam optimista resio sam da probam jos nesto.
Vec godinu dana se dopisujem sa jednom Amerikankom.Pricamo o svemu,i super je lik,pozitivna.Dosta je starija od mene,ima i sina od 21 godinu.Razvedena je vec par godina i pre neki dan je upoznala nekog lika i nadam se da ne planira da se uda za njega

skoro zato sto:
Hocu da je pitam da li hoce da dodje u Srbiju i da se uda za mene?

Da mi pomogne.Ja bih joj platio put.Zanima me da li je to tako jednostavno?Ona samo dodje,mi se vencamo za par dana i onda sta?Da li ja mogu s njom da se vratim u US posle par dana ili moram da cekam nesto?Koliko treba da cekam?Koliko moram da budem s njom u braku?Posto joj mozda padne na pamet da se uda za ovog njenog a nece moci zbog mene?
Ako neko zna da mi opsirnije objasni neka odgovori.Ako vec postoji neka ista tema ja se izvinjavam,posaljite link za istu
Pozdrav