Citat:
Prvobitno poslao korisnik cukoni
ako ti mislis da je to tako lako to je vec tvoja stvar,ovdje ljudi nemogu naci nekoga ko ce im napisat pismo kad dobiju GC a ne na ovaj nacin koji si navela da odu,veoma je to tesko treba mnoge stvari da se poklope
|
Ne znam gde mi se izgubio post. Nigde nisam rekla da je lako, povela se prica o braku radi papira i samo sam navela da znam nekoliko ljudi da su to odradili, nisu bili proveravani, sada su regularni americki gradjani. Njima se jesu "poklopile" stvari, nekima nisu. Kao i s drugim stvarima i u ovome treba biti obazriv. Ja se licno ne bih usudila, mozda kad sam mladja bila, sada ne. Ne vidim svrhu moralisanja da ili ne brak radi papira. Svako ko uradi to, nosi odgovornost za svoje postupke. Statisticki gledano, sigurna sam da je veci broj ovakvih brakova okoncano srecnim razvodom, nego onih koji su bili uhvaceni.
P.S. Postenije mi je platiti nekome, nego naci nekog ko ima strane papire, praviti se da ljubav cveta, vencati se, i onda kroz godinu dana - puj pike ne vazi, nije to to. Ali to je opet za neku drugu pricu.