Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче
Ja mislim da bice sve u redu ne brini citala sam za ljude koji su napravili gore greske od tebe pa nista strasno se nije desilo a i isto procitala sam da na dan intervju oni te pitaju jel imas nesto da promenis u svoj DS form mozda neke adrese, drugi podatci ili bilo sta tako da bice sve u redu ali ipak mozda bi bilo bolje da nazovis kentacky ili bolje pisi e-mail gde ces da im sve to objasnis i ne bi bilo problem. oni samo sto nisu poceli razgledivati tvoji formulari (najverovatno ce da nash intervju bude u junu a bice zakazan u neka od narednih nedelja) tako da mozes to da uradis sad. jas sam CN 29XXX izvucena u oktobar tako da i ti si bil uzvucen tad iako je data iz maj. oprosti na moj srpski ali ja sam iz makedonija 
|
Bez obzira sto Vam pise u levom uglu maj,koliko sam primetio dobitnici sa CN 28-29-30XXX izvuceni su u dodatnom izvlacenju.
Vas intervju je verovatno u junu,sve zavisi od sledeceg Visa Bulletin-a,ali JUN.

FRIDEX posalji KCC-u email,da proveris da li je sve stigla posiljka i ako si poslao preporuceno imas digital signature,poslednji potpis bi trebao da bude TC CAMBEL.Ako imas neko pitanje,pitaj na PM