Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa99
Izvini Milvokija vidim da ste otisli 17 septembra. Jel nije problem otici u septembru postu sam upoznat da skole pocinu 1 septembra. Radi se o 8 godisnje detetu. Jel nije problem da zakasnimo da ne dogemo bas 1 septembra. Trenutno me ova tema najvise zanima posto nas odlazak u Ameriku zavisi islkucivo od prihfatanje deteta na novoj sredini. Ako ne prihvati nista nam ne vredi onda mogu reci cabe vize. Ako prihvati ta nova sredina u Ameriku bicu presrecan. Unapred hvala na odgovor.
|
Mi smo dosli u USA 17. septembra, ali nismo odmah upisali klinca u predskolsko, nego smo cekali dok se ne snadjemo i rentiramo stan, da bi znali u koju skolu ce da ide. On je krenuo tek 13. januara, i to bez ikakvih problema. E sad, to je predskolsko i tu i ne bi trebalo da bude nikakve frke. Predpostavljam (nisam bas detaljno proverio) da i sa vama, kad god da dodjete, dete ce biti upisano. U krajnjem slucaju, zakonska obaveza je da se dete skoluje i drzavne skole ce mu naci mesto, nije to ovde pitanje prteranog zatezanja, nisu zadrti, vec se trude da izadju u susret. Nemoj zbog toga da brines.