Obzirom da je "rasprava" ostala na ovoj temi i ja ću se nadovezati.
Čini mi se da ćemo se lako moći prepoznati u USA u odgoju djece po principu "ne započinji, ali nek' tvoja uvijek bude zadnja"
Dovoljno je teško odgajati djecu u današnje vrijeme, bez da ih usmjeravamo da budu tužibabe i poginju glavu ako ih netko maltretira, bilo verbalno ili fizički. Kao što je netko već rekao vjerujem da imaju dobru namjeru, ali ja ću im se (ako pozelenimo) zahvaliti na toj dobronamjernosti i odgajati djecu kao i do sada; da se druže i budu dobri sa svima, nikad ne započinju svađu, ali i da nikad ne ostaju dužni, ako ih netko "nagazi" da vrate troduplo. Takođe, obzirom da je razlika između mojih klinaca 2 god. uspjeli smo izbalansirati da idu zajedno u vrtić, školu sporta itd. tako da im uvijek naglašavamo da se "drže zajedno". Ne u smislu da budu "bullies" ili da se izoluju i druže samo jedan sa drugim, naprotiv, nego da uvijek znaju da mogu računati jedan na drugog i da, kad to situacija zahtjeva, budu podrška jedan drugom. Život nije vrtić i koliko god djeci treba obezbjediti bezbrižno djetinjstvo toliko ih treba učiti da se "bore" kako ih život kasnije ne bi pregazio.

21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky
29.05.2013. koverta stigla u Kentucky
08.11.2013. Intervju - vize odobrene

31.03.2014. Landed in Chicago