Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
I ne samo svadbe, nego u posljednje vrijeme i obiljezavanje punoljetstva
Zakupljuju se restorani, poziva se i sis i golis, krediti se dizu da se "pokaze" koliko je bitno postati punoljetan....dug koji se vraca naredne dvije godine ali eto, tako treba, to je sad u modi....
I oni koji odlaze na takva slavlja moraju dobro da se "izuju"....ako ne odu, porekidaju se prijateljstva i prigovara se u smislu.." ja proslavljao/la punoljetstvo svom djetetu a ti se nisi udostojiio/la da mi dodjes"... 
...
|
Al me pogodi u zicu da se izjadam

Nema ovde vise normalnog sveta kome bih se izjadao i kad krenem da se jadam svi me gledaju u fazonu "KRIV SI"
Bio kod zenine rodbine u svadbi u Bijeljini letos. Kulturna svadba bila, rodbina iz Slovenije napravila festu u etno selu Stanisic, da se rodbina ne naljuti... Elem, u pola svadbe zenini roditelji nam saopste da neki tamo slavi punoletstvo, zenin brat od pitaj Boga kog kolena, kojeg i zena moja jedva da se seca iz price. Uctivo nas pitaju ocemo li ici, red bi bio

Kao nema vise vojske, pa mu ovo kao ispracaj dodje

Ja kao iz topa, ne razmisljajuci o posledicama kazem "Ma kakvo crno punoletstvo pored ovako lepe svadbe"

Jedva da sam i zavrsio recenicu, a kletve krenuse onako unakrsno sa svih strana stola za 12! osoba.
Srecom zena me podrzala

Ali, epilog te moje recenice je da sam postao najomrzeniji zet sire familije

a moja zena je "samo" dobila epitet "sama je kriva", sta god im to znacilo...