Pozdrav ljudi, nov sam na forumu,citao sam teme malo,pokusavao da pronadjem nesto vezano za ovo sto me muci,zaista mi je potreban savet ljudi koji imaju iskustva,ovako
Prvi put sam se prijavio ove godine zajedno sa devojkom. Nisam se nadao da cu dobiti uopste,ona je verovala u to,i gle cuda ona izvucena.
Sada,shvatio sam da bi trebalo odmah da se vencamo,ispunjavamo sve uslove,ima ko da nas primi,cekaju nas poslovi,ma savrseno sve,za pozeleti

Ali postoji problem kod mene, osudjen sam na uslovnu kaznu,pronasao sam mobilni telefon i zadrzao (ne,nisam ukrao ljudi,nikada u zivotu nista nisam ukrao sem mandarine na pijacu u 4. osnovne,to mi je vec bio izazov),policija nasla preko IMEI broja,sudjenje,i dobijem uslovnu kaznu,i to je jedina stvar za koju sam ikada bio u policiji ili osudjivan. Citao sam i nasao da ako sam jednom osudjivan i ako kazna nije presla 6. meseci zatvora da to kao prolazi,a ja sam dobio uslovnu.Takodje sam i prvu godinu srednje skole zavrsio vanredno.
I ovako,da li se vencati,otici na intervju i rizikovati da odbiju i mene i nju ili pustiti nju prvo da ode i ako dobije,vencamo se posle intervjua i onda pokusavam da dobijem papire. Inace u ozbiljnoj smo vezi,planirali smo svejedno da se vencamo planirali smo i dete,tako da nije samo zbog papire. Tako da mi treba savet sto pre molim vas,samo nemojte odgovore tipa "imas to vec na forumu" ,hvala vam unapred svima,nadam se da ce se i meni ispuniti zivotna zelja.