Citat:
Prvobitno poslao korisnik Memena
Drustvo, ne znam sta podrazumevate pod "kasno popunjena aplikacija"....moj cn je 6xxx i ja sam npr.popunila 23.05.,a 15.08. sam dobila email i zakazan razgovor za 21.10.
Palo mi je na pamet da mozda neko nije dobro popunio aplikaciju, pa zato nema obavestenja, ali mislim da samo CN znaci kada ce biti zakazan intervju, a ne datum slanja DS-260.
Ispravite me ako gresim.
|
Pa tako je vladalo opste misljenje da bi trebao da znaci samo CN, al eto nozda i nije.
Kako da nisu dobro popunili aplikaciju kad se nije moglo ici dalje ako nisi sve popunio i ako nije dobro, a takodjer je misljenje da je ta aplikacija samo reda radi i nije nesto sad posebno tesko da se pogrijesi.
A i da su pogrijesili nesto, a nemoguce, pa nije moglo pogrijesiti par ljudi.
Moje je misljenje da je to nesto kod njih zapelo, jer uvijek nekako s necim iznenade, pa ce vjerovatno javiti za novembar.
Za svaki slucaj, bih preporucio kandidatima ciji je broj do 8500 a nije im zakazan intervju, podjite lagano sljedece sedmice il za par dana da prikupljate dokumente sto trebate, nek ste spremni za svaki slucaj, samo nek ljekarski ostane za kraj.