Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
Danas, u sredu 27.05. imao sam zakazan intervju u ambasadu u BG-u u 8:30h. Sve je prošlo OK, tj. viza mi je odobrena.
Kratak opis mog iskustva u ambasadi, kao i iskustvo sa lekarskog pregleda koji sam obavio pre 7 dana (20.05.) naknadno ću napisati (slično je prethodnim iskustvima).
Verovatno da je bilo postova vezano za registraciju za DHL, ali molim vas da mi neko odgovori šta treba upisati u polje pod broj predmeta? Jel tu treba upisati onaj broj koji stoji na potvrdi iz ambasade nakon natpisa Transaction:
Izvinjavam se ako ponavljam pitanje i hvala na odgovoru.
|
Malo pre sam zvao DHL na tel 011/30-50-550 i pitao sam operaterku šta treba da napišem u polje broj predmeta. Pitala me je za br.pasoša i naravno kod njih još nije registrovano to da treba da mi se pošalje pasoš sa vizom (tek danas sam obavio intervju). Objasnio sam joj da sam danas imao intervju i da mi je viza danas odobrena, pa verovatno zbog toga još nemaju info o tome. U svakom slučaju pitala me je za Case Number i ja sam joj izdiktirao ceo CN 2015EU00029xxx i ona je to upisala i pitala me gde u BG-u želim da preuzmem pasoš (3 lokacije su na NBG-u, a jedna lokacija je na Starom Gradu, Dorćol - ul. Đure Jakšića 11) i izabrao sam Dorćol. Zatim mi je saopštila da je formular prijave popunjen (ona je popunila ostatak koji je trebalo ja da popunim), a ja se mogu ulogovati i pratiti moj pasoš u svakom trenutku (ja sam razumeo da ću takođe dobiti i sms kada mi pasoš stigne u Đ.Jakšića 11).
Problem oko prijave na DHL je rešen i izvinjavam se još jednom ako sam ponovio pitanje u vezi ovoga.
Iskustvo sa intervjua napisaću naknadno (verovatno sutra), a sada odoh malo da popijem i nazdravim sa društvom (već me čekaju u drugoj sobi).
Sretno svima koji još nisu obavili intervju, a naročito želim sreću svima sa visokim CN (da svi stignu na red). Ne brinite oko intervjua, on je kratak i jeste formalnost. Pozdrav....