![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kolika je to sreća što smo uopšte izvučeni!!! Sa druge strane ne mogu ni da zamislim kako je Voji ![]() Vojo SVI NAVIJAMO ZA TEBE, što znači da mora da ti se posreći ![]() Meni su govorili da nema šanse da me izvuku, a još iz prve - nemoguća misija... ma svi su mi se smejali, a eto ja sam verovala u dobitak, u mojoj glavi nije postojala druga opcija. Imaj u vidu da je verovatnoća da nas izvuku bila svega oko 1%, a tvoje šanse su sada ipak mnogo veće! Ne zaboravi to, i svu svoju snagu usmeri u to, ne da se nadaš, već da istinski veruješ da ćeš stići na red!!!
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |