![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Dakle danas je bio day off! Ko zna koliko curki je ubijeno, i deo jedne od njih je zaglavio kod mene u supi sa junetinom i povrcem. Tacnije, jedan karabatak... zavidnih dimenzija...
Tako je to izgledalo u tanjiru posle cetiri sata kuvanja na laganoj vatri... e sad ovo na dnu je krupno isecen persun, jer pojedini vojvodjani ne vole to da jedu ali vole da ubace u zenin tanjir... ![]() E sad, ono iz supe sto bi vojvodjani zvali Riendfleish ili rinflajs (a sto izgleda u glavnom gradu zemlje u kojoj smo rodjeni ne znaju sta je - i taman kad sam mislila da nista vise ne moze da me iznenadi...eto desilo se...) - e to ide sa sosom od mirodjije... Mi naravno dalje od ovog nismo stigli... ono parce od sirote curke je zaglavilo u frizideru, i ceka pilav u subotu... pecenica marinirana sa belim lukom nije stigla na red ali nema veze, ostace za sutra... i naravno, a lot of ![]() I ja sam zahvalna za sve sto mi se trenutno desava (cak i za iskusenja koja mora da nesto dobro znace), malo ne znam kakve sve to veze ima sa curkama ali bar je jedna pomilovana u Beloj Kuci danas... So, today I'm giving thanks to all people I love - for loving me back without any conditions and for being with me when I'm happy and when I'm sad (thank you for making all my ups and downs so important); to my one and only niece for being so wonderful and unique and for being so much like me (I love you no matter what); to my boss for fighting so badly to get me a bonus this year; to my ex-roommate who told me she’s divorcing trough a Facebook note (thank you for making a very difficult time in my life so special and not only that but actually making it the best time ever); to my maid of honor for putting all our memories on a dvd and for being my friend for all these years; to a special person for...just being special and a sweet little secret of mine ![]() To all turkeys - I'm sorry! E sad, da prodje ponoc pa pocinje Black Friday ludilo i cica krece u shopovanje!!!! I nije zbog sirotih curki ali Zana je danas prestala da smoking! ![]() Happy thanksgiving! Last edited by Zana; 28.11.2008 at 09:07. Razlog: spelling |
|
|
![]() |