Prvo, sve čestitke

Verujem da je to normalan strah i da se svako ko bude izvučen susretne sa njim bar na trenutak. Neka vam najveća motivacija bude budućnost vašeg sina. Da li je vidite ovde, da li vam ovaj čemer od sredine deluje perspektivno, da li želite da vam sin kada jednog dana završi školu, fakultet visi na birou ili ide po stranačkim skupovima kako bi dobio neko radno mesto. Amerika je zemlja velikih mogućnosti koja svima pruža priliku, samo je do vas da li ćete tu priliku iskoristiti na pravi način. Moj najiskreniji savet vam je da odete i da bar probate da započnete novi život. Svakako da u poćetku neće biti lako, nikome nije, ali ovakva šansa se pruža jednom u životu i siguran sam da ćete se kajati celog života ako bar ne pokušate. A i kažete da ste vredna i odgovorna osoba, tako da verujem da za vas tamo nema zime

A i zamislite samo koliko bi se ljudi i porodica menjalo sa vama sada

. Ja sam npr. jedan od njih

Tako da, razmislite dobro i donesite odluku zbog koje se nećete kasnije kajati. To vam je moj savet iz ove perspektive, mada verujem da će vam i oni koji su tamo reći isto. Veliki pozdrav i samo napred