Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreeamers
Evo naseg iskustva...nas dvoje smo saznali da smo izvuceni 04.05....tj.da sam ja izvucena ;-) ...konkurisali kao SINGLE,oboje...nasa situcaija je sledeca:imamo troje dece,zivimo u vanbracnoj zajednici...Uradili smo sledece:vencali se 18.05.,ali sam ja zadrzala svoje prezime zbog izbegavanja menjanja dokumenata i da izbegnemo bilo koju komplikaciju s obzirom da sam ja glavni aplikant...Moj I deciji DS-260 smo popunili 02.06. i isto vece poslali mail sa molbom da ga otkljucaju i za supruga,pa sutradan poslali i njegov...eto to je nase iskustvo...ako ti je od ikakve pomoci drago mi je...pozdraaavvv 
|
hvala na podeljenom iskustvu
Mislim da cemo mi otici u narednih 10ak dana do maticara i obaviti gradjansko vencanje i da cu poslati tek onda DS-260 sa njom kao svojom suprugom. Sacekacemo njen novi pasos i uneti te podatke.
Na ovaj nacin izbeci cemo nepotrebno maltretiranje otkljucavanja formulara i ispitivanja o verodostojnosti braka, bar je to neko moje misljenje...
Iako smo zakazali vencanje za jul 2017. odradicemo ga sada, a sledece godine pravimo slavlje i ako sve bude OK ispracaj za USA