Citat:
Prvobitno poslao korisnik chicagopn
Macca
ja se izvinjavam ,ali sa 43 u kapitalistickom sistemu stvarno nemam vremena za neko vanredno doskolovavanje ,i jos jednom se izvinjavam vasim ocima sto ih moj zarez iza space bode. Ali necu vam uzeti za zlo sto ste u jednom dahu pokusali da me diskreditujete na ovako javnom mestu ,jer ste imali mogucnost i za PM a niste iskoristili ,sto mi govori da vasa namera nije prijateljski nastrojena prema meni (iz nekog razloga) ,ali ce zato moja biti prijateljski biti upucena vama .Predlazem (samo predlazem) iz zdravstvenih razloga da preskacete postove chicagopn kako ne bi i dalje boli vase oci sto moze dovesti do trajnih komplikacija mozda katarakte ili nedaj boze distrofiji roznjace ,drugacije ne mogu pomoci
|
Chicagopn,
ovakvo reagovanje je neprimereno iz vise razloga:
- skrenuta vam je paznja na nepismenost na pristojan nacin, nema potrebe za izmisljanjem zavera; cutanje o nepismenosti doprinosi promovisanju iste
- nema potrebe da se pise na PM, ovo je Forum koji ne sluzi za PM vec za javno iznosenje misljenja
- komentar o skolovanju u kapitalistickom sistemu je besmislen, jer je kritikovana pismenost na jeziku koji ne pripada niti ovoj zemlji niti pomenutom sistemu (upotreba zareza se uci u osnovnoj skoli, ne bi trebalo da zavisi ni od kakvog dodatnog skolovanja)
- davanje "dijagnoze" drugim korisnicima moze da doprinese udaljavanju sa Foruma
- kada ne postoji drugi nacin komuniciranja, pisana rec odredjuje kredibilitet druge osobe
Sup. Mod.