Citat:
Prvobitno poslao korisnik LxAxKxI
Ne znam, glupo je sada zavirivati nekome u dzep, ali za tih 1000 ili 2000 RDS ustede za Tetanus nije vredno truda. Juris vakcinu u apoteci pa trcis i moljakas u domu zdravlja da ti je daju, pa cekas da ti upise doktorka u karton, a pre toga moras da zakazes kod svoje doktorke ... velika peripetija za malu kajganu.
Zavrsis sve u ordinaciji koju si odabrao za pregled, kupis $ u menjacnici za pregled i za intervju i na razlici u kursu koji ti racuna Americka ambasada i onog koji si dobio u menjacnici pokrijes vakcine  .
I lepo sednes na rucak sa suprugom i decom i bog da te vidi...
|
Ja sam primila tetanus i vaxigrip u svom domu zdravlja i nista nisam platila  Da li se placa stvarno ne bih znala,ja nisam platila samo sam rekla mojoj doktorki u domu zdravlja da mi trebaju te dve vakcine za Imigratsku vizu,Dr mi je dala uput i otisla sam da ih primim pa su mi upisane u karton. Ali u svakom slucaju cu da se slozim sa vama,najbolje je sve zavrsiti u Ordinaciji gde ste zakazali pregled. Ja sam i kad sam zakazala pregled pitala da li imaju MMR vakcinu,rekose mi da imaju,pitala me jos da li mi trebaju i Tetanus & Vaxigrip (imali su i njih). Kad zakazujete lekarski u Smiljanicevoj (ja sam tamo bila) objasnice vam sve preko telefona,jako su ljubazni i prijatni
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
|