![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sad kad sam potpisao svoj prvi ugovor u Americi, rekoh da probam da apliciram za neku novu CC. Dosad sam imao TD Bankovu secured, ogranicenu na $500 (koju iskreno drzim samo zbog toga sto mi odrzava duzinu kreditne istorije) i Amazonovu CC za trgovinu online. Nakon kraceg istrazivanja, odlucih se da probam sa Amexovom Blue Cash Preferred, ukucah podatke i odobrise me. Pocetni kredit nije prevelik, $1000, ali je skroz OK za pocetak. Plus ce me rasteretiti jer sad u kombinaciji sa TD Bank, imam $1500 kredita sto je vec pristojno.
Upisan mi je hard inquiry u Transunion i Experian. Kreditni score mi je svakako pao bio jer mi je uhvaceno zaduzenje na amazonovoj kartici, tako da ne znam koliko ce ga ovaj hard inquiry dodatno oboriti, al vjerujem da ce se to podici brzo, pogotovo jer mi se ukupna moguca zaduzenost podgila za tih $1000. Sad cekam da mi pocnu lijegati plate, pa onda da krenem da se najprije oslobodim ovog secured dijela na TD kartici, a onda i da apliciram za ostale ![]()
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |