Aaaaaaaaa sokovi? Ne znam, ja nisam odavde.....

nemam problem da nadjem bilo koji... na kraju krajeva, za sica novca moze da se nadje sokovnik koji onako za par sekundi napravi sto god hocete (to used, moze i novo za malo vece novce, ili u Targetu stari model za manje novce ili....whatever

) Ako imate mesta u kuhinji i imate vremena - eto resenja... a ako nemate vremena i dovoljno room i mrsko vam je da cistite sokovnik non stop onda - radnja... ne znam stvarno za te vase radnje, pocinjem da se brinem

ima od cega neces sokova ovde u bilo kojoj radnji... V8 prave od povrca inace - super su sokici a isto tako ima ovde svuda i organic od sargarepe, mnogi ga kupuju za decu a ko ne voli cistu, mesa sa drugim vocem i povrcem...moze i da se doda u jelo bez problema... i usput, nikad ne kupujem u tetrapaku sok vec u plasticnim bocama od galona, sveze cedjeni. Jesu skuplji ali ono... ne da ce da bankrotiramo sad. Mi to casu ujutro... u LA mora sto vise vode, pa onda sve ostalo (zbog klime, ako se zamenjuje sa sokovima moze debelo da se dehidrira). Ja ne znam stvarno da li se sve toliko razlikuje od grada do grada, ali ja ne mogu da se setim ama bas niceg sto ne mogu da nadjem ovde (to od namirnica - in general ne mogu da nadjem dezodoranse koji nisu anti-perspirant te mi se donose iz Evrope, ali kako cujem i tamo ih je sve teze naci). Ostalo - vise i ne znam sta da trazim da mi se donese kad mi neko dolazi jer sve imam ovde...
Inace - Mars cokoladice: ako trazite one bele, one su discontinued pre 6 godina na zalost... i meni su bile omiljene ali je bila neka kerefeka oko njih...kao i oko apple cinnamon tost (njam njam).... ali sta da se radi