![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dreamerns;8883]Ajoj...bas mi te zao :smrc:
Ja sam do sada dva puta bio kod frizera, prvi put me lose osisao, drugi put me neka ukrajinka uzas osisala....zena kada me videla, poludela. Na svu srecu, musko sam, pa se kratko sisam i brzo mi naraste. Rekao sam zeni da sledeci put idem u Halo, za 45$...cisto da vidim i tu ekskluzivu od frizeraja :-) Ono sto meni nije jasno je kako to da nasi frizeri, kojih ima dobrih, ne dodju vamo. Znam neke koji su isli, ali to uvek na neke brodove... Generalno i sami saloni im deluju dosta jadno...cak i ti ekskluzivniji. Gledao sam dosta u filmovima one berberaje, slicne nasim....ja ne znam gde to da nadjem ovde...sve neki ilegalci sa 3 meseca kursom.[/QUOTE] Za sve koji su u Chicagu mogu od sveg srca da preporucim mog bivseg frizera i cimera Milosa Marinkovica iz Kg-a. Ako nekoga interesuje dacu sve od sebe da vam javim tacno gde radi pa idite. Bas lepo radi a nije ni skup. @Zana Sta reci, ja znam za nekog makedonca u NYC koji lepo radi zenski frizeraj, ako te zanima i za njega cu da se raspitam :)
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neki drugi zivot... | nelson | Vaša strana | 7 | 02.10.2008 07:06 |
![]() |