Za Ivanu: AH IVANA, PA KAKO SI CITALA OVAJ BLOG VISE PUTA A NISI VIDELA GDE SAM PISALA DA TI TREBA POTVRDA O NEOSUDJIVANOSTI IZ SVAKE ZEMLJE GDE SI ZIVELA VISE OD SEST MESECI....ah sto niste pitali u Ambasadi pre no sto ste dosli na intervju...jedan decko je ovde pisao (tako sam ja saznala, a kasnije i pitala) da mu je trebao papir o neosudjivanosti, jer je ziveo u Svajcarskoj neko vreme...ja sam pisala o tome takodje, jer sam zivela u Grckoj neko vreme....ahhhhhhhhhhhhhhhhhh.....taj papir moze da se izvadi za brzi vremenski period od mesec dana ako imate nekog na Kipru da vam preda aplikaciju u nadleznom organu koji je nadlezan za izdavanje tih uverenja...takodje ako ne znate koji je organ nadlezan, pitajte USA ambasadu, oni znaju sigurno koji je organ nadlezan....(meni je brat podneo aplikaciju u Atini, zatim su oni odradili svoj deo posla, poslali fax u Grcku ambasadu u Bg, taj fax sam ja pokupila u Grckoj ambasadi, oni su overili verodostojnost kopije - znaci da su imali uvid u original, dalje idu prevodi...ali za to mi je trebalo nekoliko dana, ne mesec dana...) zelim vam sve najbolje i da sto pre svi dobijete vize...
Veka77, sve najbolje i puno srece...
Pozdrav za sve i sve najbolje i javite se ljudi kad krenu da stizu prve koverte, imam familiju i prijatelje koji iscekuju koverte isto kao i vi.
|