![]() |
|
|
Druga koverta Dobili ste drugu kovertu sa spiskom papira za ambasadu i uputstvu za obavljanje lekarskih pregleda. Šta sad? |
Druga koverta » koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
To se odnosilo na mnogo manje sume nego sto oni sada zele da vide a i ekonomska situacija je sada drugacija. Banke imaju cesce kontrole, mnoge su na ivici likvidnosti a neke cak i pod prinudnim upravama (iako se to javno ne prica) tako da je jako tesko (skoro nemoguce) danas dobiti fiktivnu potvrdu o kojoj pricas.
Potvrda kosta 200-600 dinara, kako u kojoj banci, najskuplja je bila potvrda na engleskom kod Intese 600din. ali to vise ne treba jer je dovoljna i na srpskom. Mi smo otvorili devizne racune (Euro i $) u Uni-kredit banci, na jedno ime a drugi je ovlascen i onda stavili novac da "prenoci". Sutradan smo uzeli potvrdu na kojoj pise da na racunima (jedno ime) po kojima je ovlascen (drugo ime) ima toliko Eura i toliko $$$. Nismo nista platili ni otvaranje racuna ni izdavanje potvrde. Nakon toga podignes pare i nista nije cudno jer smo mi svi navikli da pare ne drzimo po bankama, zar ne ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|||
|
|||
![]()
Da li se pravi veliki problem ako je osoba jednom privedena i sudilo joj se al nije osudjivana a zavrsila je fakultet.da li je moguce i sa tim konkurisati uopste za zeleni karton,posto ne znam kako to ide????
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! | V777 | Agencije za prijavu | 48 | 13.11.2018 18:33 |
![]() |