![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Siberian preseli se negde gde ima vise stranaca nego tu gde si sad. Sta ti smeta zapisi na papir napravi listu pa prouci ima li gde gde je lista sto kraca. Ja sam promenila 4 mesta stanovanja, i veruj mi tek na ovom cetvrtom mi je nekako postalo potaman. Prvo mi se nakon nekog vremena smucilo, odlepila sma bila, otisla u drugo, skontala da je prvo super.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
snowflake strategija je vec tu ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Meni vala prija da zivim u sarolikom okruzenju gde se ne busamo u prsa ko je veci ovaj ili onaj. A sto se tice ovamo i tamo ja sam gostujuci profesor na jednom fakultetu u Srbiji, ne treba rusiti mostove nikad se ne zna kad ce zatrebati zlu ne trebalo. A prosle godine sam dotakla i malo kako je biti beskucnik ovde nakon pozara u stanu. Ko ne zna o cemu pricam nek odgleda film, malo je mator ali sve je to isto i sad, zove se "Homeless". Ima na Netflixu videostreaming. Ko nema renters inssurance obavezno uzmite. U ovom drvetu nikad se ne zna. Treba uvek imati backup plan u slucaju da stvari krenu strmoglavo na dole. Kakav ponos, kakvi bakraci, bitno je kako se covek gde oseca. Ja licno se ovde ponosim gde i sta radim, tamo kod nas sam radila isti posao samo nizi cin ali sam se uvek osecala ograniceno. Tek tamo ponos moze da bude recept za stagnaciju i neuklapanje pa na kub. Sve zavisi gde je ko od nas tamo i ovde radio. Ako su vrste poslova nebo i zemlja, i utisci se buti nebo i zemlja. Moji odavde dakako nisu isti mojoj sestri koja je ovde arbajtovala na minimum wage pozicijama u dva navrata preko work and travel programa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Svakog cuda u Americi dragi Siberian, ali ako ne vidis dobre strane i zivot ti se vrti oko crnog i crnjeg, vreme je za novo podneblje. Puno srece i nade da ces naci ono sto trazis! Svima - Srecna Nova godina!
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Srecna svima godina nova puno zdravlja i srece, preko bare da svako pronadje ono sto mu nedostaje ZIVI I ZDRAVI BILI ....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Srecom pa je to mali deo grada, ali i onako nemam sta da trazim tamo, kad ni policija ne ulazi u taj deo ![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Svim clanovima srecna nova godina i da Vam se sve zelje ostvare...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |