![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Nikola, koliko se secam ti si sada prvi na redu? Mislim, promasio si prosli vb za jedan broj?
Hvala ti na lepim zeljama! Glasam za current! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kako se ovoga nismo ranije setili: Da posaljemo nase politicare u KCC da nameste glasanje i brojeve pa da izadje neki broj 77000 jos u oktobru
![]() Sto se mog broja tice, istina je da su me proslog meseca promasili za jedan broj, sad sam prvi na listi cekanja za Avgust ![]() Kako god, posto mene nece nesto posebno zanimati ovaj visa bulletin, pokusacu da sto pre dodjem do informacije i da spodelim sa drugarime ovde na forumu koji zeljno ocekuju rezultate. Jos jednom, zelim svima puno, puno srece i da svi zajedno slavimo na kraju ove duuuuuuuge godine. |
|
|||
|
|||
![]()
Nikola, za koliko brojeva su te preskocili? Mene su preskocili za jedan jednocifreni broj
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ima li kakvih informacija, hoće li biti CURRENT??? Jel neko zvao KCC šta kažu, šta kažu drugi forumi... CURRENT sanjam već 3 dana!!! Izludi još juče i prekojuče mi nije htio forum da se učita pa sam ludio!!!
04.10.2012. Prijava prvi put 15.05.2013. IZVUČEN - ODABRAN 2014EU00041448 22.05.2013. Poslata Koverta 20.06.2013. Your forms have been received. 02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave! 01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave 07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar ![]() 07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave 06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave ![]() 22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave |
|
||||
|
||||
![]()
Jos je rano. Sad sam gledao, nema jos uvek nista. Obicno pocnu da zovu oko 5. u mesecu
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alo DRUGARI, već sam par puta ponovio isto pitanje a opet mi NIŠTA NIJE JASNO !!! Po OBJAVLJIVANJU CURRENT, da li to znači da će mo i MI SA VISOKIM BROJEVIMA biti pozvani na intervju ili NE !? Ja sam 48xxx tako da NEMAM POJMA ŠTA ĆE BITI, pošto se interbjui završavaju 1.oktobra !!! I još nešto: po objavljivanju CURRENTa, da li na meil dobijamo neki meil u vezi intervjua ali MI zovemo ambasadu i dogovaramo termin intervjua!!!? Voleo bih da mi neko da TAČAN odgovor, ako zna, jer svaka nagađanja i dalje mi stvaraju dilemu . Mnogo sreće svima !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
krle66, cim vidis current (sto znaci da su svim brojevima dostupne vize) zovi ambasadu, to je sve sto ti mogu ponuditi. Tu ce biti ko prvi djevojci njegova djevojka. Znaci niposto ne cekati na KY, samo ambasadu zvati i pitati sta dalje. Ako budes cekao mozda i ne dobijes termin za intervju, a 30 SEPTEMBAR je krajnji rok za izdavanje vize (To je utorak ove godine).
|
|||
|
|||
![]()
Krle66,
Svi clanovi foruma su pisali opis current-a po onom sto su culi ili procitali na forumima. Niko nemoze da ti garantuje da ces, ako bude "Current" status ovog meseca da ces dobiti intervju ili da neces. To nemoze ni ambasada ili KCC da ti garantuju ili da ti objasne posto je 2014 godina specificna zbog veceg broja izvucenih kandidata. Pokusacu da ti objasnim moje licno vidjenje, posto ponavljam, tacna definicija ne postoji i zato nemoj ni da je trazis ovde na forumu, niko nece znati da ti odgovori. Elem, po opisu statusa "current" u visa bulletin-u, Current znaci da KCC misli, ponavljam - MISLI da ima dovoljno viza da pokriju sve kandidate. RAzlog zasto objavljuju Current je zbog toga sto, po njihovim procenama, ostalo je dovoljno viza za sve i ne isplati im se vise da angazuju ljude da se bave sa visa bulletin-om, nego ce krenuti da zakazuju inervjua redom. Sta to znaci (opet, ovo je moje vidjenje i stav): Kada objave current u bulletin-u, KCC ce poceti da zakazuje redom intervjua kandidatima, na osnovu slobodnih termina po ambasadama i preostalih viza za izdavanje. U tom periodu mozes samo da pratis email o proveravas status dali su ti zakazali intervju i ako jesu, kog datuma. Nista drugo ne preostaje nego cekanje. Ponavljam opet, 2014ta je specificna zato sto ima veci broj izvucenih, i to se desava prvi put u istoriji DV lutrije. Zbog toga niko nemoze da ti kaze dali kad dodje status Current da ce svi kandidati dobiti vize. U najgorem slucaju (koji neci ni da zamislim da je moguc), moze da se desi da objave Current, da krenu da zakazuju intervjua, i kad izdaju dozvoljeni broj viza, da prekinu sa zakazivanjem a samim tim i da pre vremena zavrse sa 2014 DV lutrijom. Zato, da ponovim, neverujem da bilo ko na furumu moze da da tacan odgovor na pitanje: Sta ce se desiti ako objave "Current". Odgovor na pitanje mozes da dobijes u ambasadi ili u KCC, i tu se kladim da ces dobiti generic odgovor tipa: "...to je kad mislimo da ima dovoljno viza za sve ostale kandidate" Pozdrav P.S. pisanje velikim slovima na forumu se racuna kao da vices ili "pricas visokim tonom", neko od clanova moze da te razume pogresno i da misli da se svadjas ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mojot broj e 53*** sto znaci i odime i ne doime na intervju????
Last edited by SEEUSAIC; 04.06.2014 at 18:55. Razlog: CN objavljen u celosti, moderacija: sakrivena poslednja tri broja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ipak mislim da ce svi stici do 30.09.2014. Nisam bas gledao za iducu godinu, |
![]() |
Tags |
run the risk |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|