![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ovde su ljudi pisali da je moguce i placanje u dinarima (karticom). IV fee se 100% uplacuje online posle dobijanja vize, a pre polaska za USA.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,
Izvinjavam se sto ponavljam pitanje iz prethodne teme. Ali niko mi nije odgovorio pa se nadam da ce neko ovde da vidi. Tadasnja devojka, a od pre neki dan supruga je nosilac. Jel moze malo vise informacija sta nam je dalje ciniti? Jel potrebno opet otvarati aplikaciju kako bih se i ja prijavio kao njen suprug ili ne? Da li treba da obavestimo nekoga da joj je promenjen bracni status? Hvala. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Samo da pozelim svima srecu i ajde neka nam bude svima od koristi ovaj forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pitanje za izvučene iz BiH koji se tice ovog gore posta...zanima me da li je potrebna dokumentacija ista za BiH, kao i za gore navedenu Srbiju (pretpostavljam da jeste, ali da provjerim) bez prevodjenja na engleski? I ono sto me posebno zanima je da li je i dalje potreban Affadavit of support za BiH...ako ima neko ko je pozvan na intervju iz BiH da napise koja su potrebna dokumenta navedena u mail-u? Hvala! Last edited by animal; 20.08.2014 at 17:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,
mene zanima da li ima neko sa zakazanim intervijuom iz BiH!? Ako ima koji vam je CN i kada ste popunjenu aplikaciju poslali nazad!? Hvala ! |
|
|||
|
|||
![]()
To vec postoji negde na forumu, pretrazi. Trebalo da se pise mail u Kentucky da vam otkljucaju aplikaciju i da ona promeni informacije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Odgovor je bio za Lazza korisnika...nesto sam pomesao pa nisam bas njemu odgovorio:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Naravno da je moguce platiti i u dinarima, s' tim sto kurs koji zaracunaju nije bas realan. Pa sad ako je neko solo i nema pratioce na 330$ ne mogu mnogo da ga ostete ali ako neko dolazi sa bracnim drugomi 2-3 dece, razlika u kursu na toliku kolicinu $ je dovoljna za fino opijanje u kafani ili nov par patika npr... Samim tim logicno je da ustedite neke novce ako mozete ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Memena, kazi mi ako nije tajna kada si poslala dc260? interesuje me iz razloga sto je moj case number 4xxx a jos uvek nisam dobio nikakav mail...
|
|
|||
|
|||
![]()
bogner, kad si ti poslao? i ja sam isto broj 4000 a poslala DS260 tek 28.5 i nista jos uvek...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |