![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Blog na kome je ranije stajao dokument je ugasen, zbog toga ne mozete da otvarate dokument.
Prebacila sam prevod na svoj drive. DS260_bosanski
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Tikice svaka ti čast
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Svaka cast Tikice....pratis situaciju na sve strane..od tabele, do postova
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
zaista sve pohvale za Vas. Toliko se trudite da nam svima pomognete na svim temama. Ja sam aplicirala pa ćemo vidjeti šta će biti sada u maju. Ali znate kako kažu: ''šta bi bilo kad bi bilo'' ![]() Hvala mnogo! |
|
|||
|
|||
![]()
ofcaparkingdom
molim Vas da podijelite svoja iskustva sa nama vezano za dokumentovanje, odnosno apliciranje na osnovu radnog iskustva na poslovima knjigovodje. Ja sam certifikovani računovodja. Imam važeću licencu koju izdaje Savez računovodja i revizora i radnog iskustva ihihi... ![]() Ako ima osnova da mi i to bude ''viza za budućnost'' rado bih iskoristila dodatnog džokera ![]() Razlog: imam četvorogodišnju srednju školu koja je pohadjana za vrijeme ratnih dejstava. Zbog neredovnog školovanja usljed ratnih dejstava dobila sam svjedočanstva za prve dvije godine na kojima piše ''vanredno''. druge dvije godine ''redovno''. Pored toga, imam samo 4 svjedočanstva za 4 godine školovanja, nemam diplomu. Te 1995-te godine nismo imali diplomske/maturske radove i nemam diplomu (ne samo ja nego niko od moje generacije). Poslije završetka srednje škole pauzirala sam i upisala višu (dvije godine) i dobila diplomu. Potom sam upisala i treću godinu čime sam stekla diplomu ''diplomiranog ekonomiste'' sa 180 ECTS. Molim i druge forumaše koji bolje poznaju ovu problematiku da daju svoje mišljenje. Ako sam promašila temu oprostite ![]() Hvala što postojite i što dijelite savjete, iskustva... |
|
|||
|
|||
![]()
diploma sa fakulteta pobija srednju tj. dovoljna je samo ta diploma sa fakulteta kao dokaz da se ispunjavaju usluovi vezani za školovanje.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odgovorili su im da su oni svesni okolnosti, da razumeju da je bilo ratno vreme. Kazali su da su vec upoznati sa takvim slucajevima i da oko toga apsolutno ne prave problem. To je sto se vanrednog skolovanja tice. E sad za samu diplomu nisam sigurna, ali meni dodje logicno da ako ste bez iste upisali dalje skolovanje onda ne bi trebalo da bude problema. Sto se dokazivanja radnog iskustva tice to se jako, jako, retko radi i uglavnom izbegava jer je dosta komplikovanije. Nadam se da cemo uskoro imati mozda neke infirmacije o tome od Mrs.Ryan koja ce cini mi se prolaziti kroz tu proceduru.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav narode !!!! Prvo da se zahvalim što ste postavili preveden formular DS260 jer ipak bez obzira na znanje engleskog potrebno je da se ne napravi greška.. E jedno pitanje jel se može popuniti na Bosanskom jeziku ovo gdje se traži ime poslodavca šta se radilo odnosno detaljan opis itd ? Jel mora na engleskom ?
|
|||
|
|||
![]()
Sve mora na engleskom. Ukoliko se kvalifikujete na osnovu skole onda vam taj deo o dve godine potrebnog iskustva za odredjeni posao i detaljan opis posla i nije potreban
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |