![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala, long live jugoslavija...
A kad smo kod himne, bilo mi je za praznik (Dan zahvalnosti) drustvo iz Poljske. Pocujte poljsku himnu i nadjite reci. Suprise, suprise... jos smo ziiiviiii Ja sam nekad bila u gradu iz kog sam (Titovo nesto - pogoti koje) mladi pionir, preko grada u kom sam zivela od 19-31 (NS - simbol svinjokolj dana) do Thanksgiving child-a. Ima nesto u tom kraju novembra gde god da se bilo. Od zrtvovanja svinja do zrtvovanja curki (zezam se). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moja je prijateljica nekoliko godina ganjala stipendiju da ode u Tursku. Nije mogla da dođe na red od razno raznih „tatinih sinova i kćeri“. Sigurno bi više voljela da je otišla koju godinu ranije, ali otišla je kad je otišla i iskoristila je priliku najbolje kako je mogla. Nema razloga da se za nečim žali, pošto se unazad ionako ne može. To je gubljenje vremena i energije. Puno je konstruktivnije sve shvatiti kao lekciju koja ti može koristiti u budućnosti. A u ovom trenutku se prave planovi za sutra. Osim toga, život ne prestaje ulaskom u 30-te, 40-te, 50-te itd. Nikada nije kasno za pozitivne promjene u životu. Naravno, neće se desiti same od sebe, i jeste bolje prije nego kasnije, ali nije ni kraj svijeta ako se ne dese istog trenutka kad ih zamislimo. Bitno je ustrajati na ostvarenju svojih snova. A tebi iskreno želim da svoj planove za odlazak u Ameriku ostvariš u svojim dvadesetima, kako si planirao.
DV 2020 Last edited by NightSky; 02.12.2013 at 17:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Vuxanne, sretan rođendan!
Happy Birthday! ![]() ................................
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Također, vuxanne, pridružujem se čestitkama. Sve najbolje, da si nam živa, zdrava i aktivna na forumu ![]()
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
||||
|
||||
![]()
Vuxanne, srecan rodjendan i sve najbolje, od srca
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, naravno :-) Ja sam ove godine uzeo sezonsku kartu. Nadam se samo da ce biti snega..lose je nesto krenulo :-( Btw, srecan rodjus sa malim zakasanjenjem :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Vuxanne srecan rodjendan i od mene, sa malim zakasnjenjem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
NightSky, kad god neko pomene 'ko zna zašto je to dobro', i 'sklapanje kockica', kod mene izazove revolt, jer to često slušam ovde, kao opravdanje, kao nešto što ljudi kapiraju kao višu silu koja upravlja njihovim životima, i tako dalje. Preterao sam možda malo. Pobornik sam teorije o individualnoj odgovornosti, da događaji koji se tiču pojedinca zavise samo od njega, naravno postoje i spoljni faktori, al se onda postavlja pitanje koji su događaji koji se tiču pojedinca, a koji spoljni, odnosno o opsegu onoga što dotiče nekog, ili ne, a to je stvar samoživnosti, otuđenosti, možda i neke ekstremne individualnosti, što je možda karakteristično za ove kako si pomenula koji idu glavom kroz zid (uvek).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hvala, hvala.
Dreamerns, aj raspali koji spust za moju dushu... Pa ja sam sa 31 dosla ovde (30.5). Kad sam imala 25 primili su me na studije MS Rapid Prototyping - UK University of Hull. Cijena prava sitnica, overseas students 8000 £ po semestru ( bagatela). Naravno ostah na Balkanu. Sa 31 poceh da radim u Rapid Prototyping labu ovde, masina niz, sve haj tek. Time never flies, circle is not round (Pre kishe, citiram). Kad sam imala 28 zvali su me da ostanem u Ljubljani da radim magistarski. Medjutim iz gore pomenutih razloga (C50 ako se neko razume u teske dijagnoze) ostah u zemlji da se nadjem roditeljci pri ruci. Ali sa 30 prekardasilo. Imala sam osecaj da zivot mi prodje a ja tapkam u mestu ( ambiciozna sam sta da radim). Pa kud puklo da puklo. Secam se legnem uvece i probam da vizuelno predjem put koji me ceka. Zavrti mi se u glavi cim mislima dodjem do Britanije ( isla sam preko Londona). Ma show. Sad kad pomislim kao da je bio neki drugi zivot, druga planeta. Sad ce da me nervira Kardasijan klan a ne Zemunski. A sto se nostalgije tice LONG LIVE SKYPE. Napravila sam fejsbuk grupu za godisnjicu mature i nameravam da se ukljucim skajpom na hepening ako se ostvari. Ako ne, ne gine nam google hangout... Banderasi... |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |