![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=koming;33469]Ja sam odustao od ovogodisnjeg prijavljivanja i trazim srecu u Evropi(porodicni razlozi). Medjutim, sad mi kum kaze da je zaboravio da se prijavi(a hteo je po prvi put!!) i da mu proverim do koliko sati su "otvorena biralista"(a on iz inostranstva stize veceras). U sajt lutrije ne moze da se udje. Jel' to kum zakasnio ili mi se cini?[/QUOTE]
Nije zakasnio, prijave su do sutra, točnije 18 h po našem vremenu. Jedino možda problem gužva, puno ljudi, posljednji su dani pa šteka stranica, no kolko vidim dosta ljudi se i danas prijavilo tako da čim može nek požuri da se prijavi! |
|
|||
|
|||
![]()
hej ljudi,
prvi put se prijavljujem i samo da proverim da li stavljam ic ili ić na kraju prezimena? District/County/Province/State - šta ovde ako mi je grad belgrade? isto? hvala! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=etx;33476]hej ljudi,
prvi put se prijavljujem i samo da proverim da li stavljam ic ili ić na kraju prezimena? District/County/Province/State - šta ovde ako mi je grad belgrade? isto? hvala![/QUOTE] Stavljaš ic na kraju prezimena (dakle bez kvačice), a za district/county/province/state mislim da stavljaš Serbia (neka me netko ispravi ako sam u krivu). |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala lepo na brzom odgovoru!
Serbia, DA, state pobogu :) |
|
|||
|
|||
![]()
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
YES? Rođen u Srbiji, živim u Srbiji samo proveravam... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=etx;33478]Hvala lepo na brzom odgovoru!
Serbia, DA, state pobogu :)[/QUOTE] Nema na čemu ;) tu smo da si pomognemo, sad samo sačuvaj CN na više mjesta i čekaj 1. Maj, good luck. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Success!
Uf, koje uzbuđenje :D Hvala na lepim željama! CN je u blokčetu, na usb-u, na hardu, u saksiji, u jastučnici :) |
|
||||
|
||||
![]()
koming,kum nije zakasnio,ali neka se pozuri zadnji su casovi.ako ima sliku jos veceras neka se prijavi,sutra do podne i gotovo
|
|
|||
|
|||
![]()
tacnije, sutra do 6 popodne po nasem vremenu se moze prijavati ali ne treba cekati zadnji minut :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Kum uspesno prijavljen. Hvala svima i puno srece!!!
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |