![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozz,
Sto se prevoda dokumenata tice ja nista nisam prevodio. Nosio sam samo originale i fotokopije najobicnije, originale su mi pogledali i zadrzali potvrde iz suda i policije i izvod iz maticne knjige rodjenih ali onaj medjunarodni. Fotokopije mi niko cak nije ni trazio ni pogledao. Puno srece i od mene naravno :)
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima
Evo da i ja prenesem malo pozitivu energiju Juce smo ja, moj suprug i nas trigodisji sin dobili vizu:1081: Razgovor je trajao ne duze od 2 minuta, t.e isto kao i da nije bilo razgovora. Konzul ni je samo cestitao, i rekao- srecno u ostvarenje vas Americki san. I naglasio da ponesem original iz moje diplome zato sto mi je potrebna i u USA. Zelim srecu svima i hvala jos jednom sto ste u toku ovih 6 mjeseca bili uz nas. Pozdrav i sreka i za site makedonci- znaci intervjuto e najlesniot del od celava ovaa postapka. Samo opusteno i hrabro. Drzime sreke na site!!!!!!!1 |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke na dobijenoj vizi i sve najbolje :)
|
||||
|
||||
![]()
Tako je ljudi samo pozitivno! Idemo!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke svima koji su vizirani!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitki LjupkaB, zelim vam sve najbolje :bravo::bravo::bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fala na site!!!!!!
I Srekni Novogodisni i Bozikni praznici :beer: |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke i sve najbolje Vam zelimo!:;D:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke i od mene. Da bog da meni ovako cestitali.:grin:
Imam jedno pitanjce, i pored toga sto su mi oci ispale trazeci nesto slicno na forumu, i dalje sam u nedoumici. Pre nego sto se zakunem da je sve na onoj prijavi popunjenoj u junu istina, da li cu moci da je vidim? Naime, nista mi nismo slagali. Neke sitnice su se promenile, muz je bio nezaposlen, sad radi, ja sam nasla stari pasos sa USA vizom... I, najvaznije, prijavu mog muza imam kopiranu, pa sam primetila da sam neki datum omasila za par dana. A trudila sam se, majke mi. Trema valjda. A u svojoj nemam pojma sta sam pisala. Ako ima gresaka, nisu namerne. Da li je neko nesto pogresio, kao ja, slucajno, pa to ispravljao na licu mesta?
|
||||
|
||||
![]()
Nemoj sad da se vadis, bolje lepo priznaj da si lagala u prijavi pa da ti onda odgovorimo na postavljeno pitanje :belj: :grin:
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lekarksi pregledi - iskustva | landlord | Uputstva za dobitnike | 926 | 07.12.2021 12:29 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |