![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Makedonija: Intervju » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
NOKI,
Treba vecno site nie da sme Vi blagodarni za vadite nesebicni iscrpni odgovori. Uste ednas blagodarnost |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
I uste vo niz drugi situaciji mene najgolema pomos mi bese forumot.Duri i posle 4 polni godini otkako stanav clen,sekoj pat moze nesto novo da se nauci a normalno i da se pomogne na nekogo sto se naodja vo nedoumica. Jas licno koga pravam muabet so moi poznati ludje sekoj pat gi upatuvam da dojdat ovde,da razlistaat po forumot i da vidat kako navistina odat rabotite vo vrska so lotarijata,bidejki dosta ludje se vo zabluda. A vo vrska so toa kolku nasiot narod e nesolidaren,nemozam da napadjam nikogo oti mislam i deka ne nema bas mnogu nasi Makedoncinja na ovoj forum,a bi bilo dobro da ima oti ovde ima sve sto im e potrebno da znaat otkako ce bidat izvleceni.Pozz |
|
|
|||
|
|||
|
Noki,
Toa me I boli , mozebi gresam ama Vie ste ednistvenata od MK ( I uste eden dvajca ) koja e aktivna na celiot forumv klucuvajki I ovoj del Makedonija :Intervju . Nesbicno pomagate a ostanatite ubeden sum deka ja znaat stranava I drugi nasi I nikakov kometar , pomos ili bilo sto .Pa samo vo Chicago ,Washington Dc, New Jersey ima 1m. ![]() Ne sakam da zvucam revoltiran ili razocaran od licni pricini pa da zloupotrebuvam AMA MORA DA SE POMAGAME , MORAAAA btw : do krajov na nedelava ke se resi I mojot status - se nadevam pozitiven ili GC Ili .................., ne mora pozitivno da mislime -sto bi kazala NOKI
|
|
|
|||
|
|||
|
MakedonMM,
Ne bi se slozil so tebe vo celost i ne gledam zosto si razocaran. Bez razlika od kade se clenovite, ovoj forum nudi besceneti informacii vo vrska so kompletniot proces za dobivanje na GC, a isto taka i za pocetokot na noviot zivot od drugata strana na barata. Treba da bideme presrekni sto postoi forumov i sto golem del od lugjevo tuka naogjaat vreme da gi spodelat svoite iskustva i informacii so ostanatite. Btw, jas sum Makedonec koj poslednive 10 godini ne zivee vo Makedonija, vo koja grupa ke me smestis? ![]() Se shalam. Bidi mi pozdraven i ti posakuvam mnogu srekja vo ponatamosniot zivot i da ostanes aktiven na forumov. |
|
|
|||
|
|||
|
Niki,
Za forumov site sme svesni kolku ni pomoga,ne ni pomisliv na toa koj od kaj e, no iskreno mi smeta sto samo nekoi lige "grebat"za da dadat svoj doprinos na forumot, a nie ostanatite sme maksimalno pasivni. Smetam deka na sekoj sto barem malku mu pomognal forumot treba da se "odolzi"da dade svoj doprinos. Eve jas sum prviot sto si ja prizna greskata, i ke se trudam vo idnina maksimalno da spodeluvam. Pozdrav i uzivaj vo zivotot kade i da si. ;-) |
|
|
|||
|
|||
|
dali ima nekoj zakazano intervju vo juli I avgust - dokolku ne e problem da spodelite ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ke pisam iskustva i od dvete, samo da pominat ovie 3 nedeli
|
|
|
|||
|
|||
|
moeto intv e ma 29 juli a utre odam na pregledi pa ke vi pisam iskutva i od dvete nekako panik apocnuva da me faka kako se nablizuva vremeto pozz i so srekqa na site
|
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo Makedonci, i jas odvreme navreme go sledvam forumot, ama poslednite nekolku nedeli poslabo, pa duri gledam deka iameme poseben del a intervju vo Makedonija, sto navistina me raduva. Jas seuste sum isto taka izgubena, oti sum izlvecena za 2015, i uste nemam iskustvo nitu so pregledi nitu so intervjua. So sreka tie sto imate zakazani intervjua vo skoro vreme
|
|
|
|||
|
|||
|
I mene mi e zakazan intervju na 7 avgust pa denes ili narednata nedela planiram da se javam vo remedika da zakazam pregledi malku me zbunija i iznenadija postovite na Magedon MM iskreno mnogu mi e zal, a isto taka sum iznenaden kako e mozno pokraj zakazano intervju, pominati lekarski pregledi zaedno so celata popratno sobrana dokumentacija na kraj kvotata da e ispolneta i da e prekinato intervjuto jas duri ja kupiv i avionskata karta
![]() Se nadevam deka sepak se ke bide vo red. Mnogu Sreka na site koi sto ocekuvaat intervju vo naredniot period |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|