![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kolege, čitajući forum gotovo svakodnevno, mislio sam da je sve jasno kao dan. Nažalost, zapeo sam i svaka pomoć i savjet su dobrodošli!
Naime, djevojka i ja smo bili prošle godine u SAD, tako da planiramo i sada oboje ići. Vjereni smo i planiramo svadbu nekad u avgustu. Da li da čekam da ona promjeni svoje dokumente, pa da popunjavam DS? Da li je moguće da sada popunim DS, a kad' prođe svadba i srede se dokumenti da nekako ubacim i nju? Kontaktirao sam US kancelariju u Banjaluci, pa me uputili na ambasadu u Sarajevu. Ambasada u Sarajevu me uputila na KCC.. KCC mi se zahvalio na upitu i uputio me na Sarajevo... tako da sam na nuli što se njih tiče! Da li postoji "deadline" za popunjavanje DS-a? CN mi je 4*** |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam popunio odmah DS, kad su mi zakazali intervju onda sam se ozenio i samo dodao suprugu u moju aplikaciju i popunili DS za nju. Sve je proslo bez problema!
02.11.2013 - Prijava na lutriju DV2015 01.05.2014 - Izvucen CN 29XXX 13.06.2014 - Popunjen DS-260 24.03.2015 - Datum za intervju 15.05.2015 - Lekarski pregled 21.05.2015 - Intervju ![]() 23.05.2015 - Pasos sa vizom ![]() 01.06.2015 - Beograd - Boston |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!!! Trebam opet malu pomoc, kod slanja DS-260 nalazi se pitanje: Did anyone assist you in filling out this application? Mene zanima, kad saljem za svoju djecicu, da li treba da biram yes ili no??? Izludjuje me ovo bas do zadnjeg slova! Unaprijed se zahvaljujem i veliki pozdrav.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala jos jednom SRBghost!!! Nesto puno vremena mi je trebalo za ove formulare, nije toliko strasno, ali sam zbog datuma morala dosta starih papira pronaci, a i nesto mi se oduzilo dok sam cekala da mi od jednog djeteta pasos bude gotov. Ma sve u svemu, popunila sam sve i za sve clanove porodice, poslala za sebe, supruga i jedno dijete, ali za drugo nikako ne mogu.
Ne znam je li se ikome desilo da ne moze poslati DS-260? ![]() Da li se jos nekome ovako nesto desavalo? |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav draganp, vezano za skolovanje, ja sam navela sve obrazovne institucije, npr. moj suprug je dio srednje skole pohadjao u BiH,a zavrsio ju je u Srbiji ( zbog rata), naveli smo obe srednje skole.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo i tebi joca zvoca, hvala na odgovoru. U 2-3 navrata sam dosad ispunjavao obrazac, nisam jos zavrsio, gledam da sve provjerim vise puta. Zapeo sam bio na pocetku sa prethodnima adresama (posle 16.god), pa sa "vrstom/opisom" trenutnog posla, pa sa poslom kojeg namjeravam tamo raditi, sad imam ovo sa skolom..Nadam se da cu uspjeti dobiti telefonom podatke o faksu (o datumu napustanja), ako ne, moracu do studentske...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Npr., moja kcer ima 9 godina, naravno da nije sama mogla popuniti, upisali smo u njenom formularu "yes" (itd. - ko je popunio: mama) |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Danice, za starije dijete sam stavila no i poslala (ono ide uskolu
![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |