![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2020 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne želim da budem neprijatan, ali druže potrudi se malo sam. Na forumu postoji pretraga, do sada je 1000 puta odgovoreno na sva ta pitanja koja postavljaš poslednjih nekoliko dana, a da ne pominjem google pretragu, oficijalni sajt Biroa za konzularne poslove itd. Razumem kada neko pita nešto što izlazi iz nekih standardnih okvira, kada je neka specifična situacija, problem i sl., ali ovo objasni mi ceo proces je, ne znam iskreno koju reč da upotrebim, a da ostanem korektan. Ova lutrija traje od 1995., ovaj forum od 2005., dakle nije ništa novo i nepoznato. Sve je svima javno dostupno, dovoljno je maksimum 5 minuta da se sve pronađe i pročita i ne postoje nikakve tajne. Ali jbg, lakše je kada ti neko sve sažvaće i onda tebi ostaje samo da progutaš.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koliko je realno da stignu sve, vidjećemo ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam broj 39*** i juce sam poslala mail i pitala da li je sve u redu sa ds-260 i sa dokumentima...
Danas su mi odgovorili-Thank you for your inquiry. Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2020 program will begin in October 2019 and conclude on September 30, 2020. Please refer to the visa bulletin at https://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://www.dvlottery.state.gov. Ostaje nam da se nadamo i da se naoruzamo strpljenjem 👍🏻 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pa dobro, još uvijek nije na početnim stranicama objavljen taj novi postupak nakon što neko bude izvučen..i dalje se piše o kovertama, asad se sve radi putem mejla kako sam pročitao na forumu. Za ovo drugo da, nemam previše vremena za istraživanja, pa pitam po forumu, što na kraju izađe kao smiješno itd. Ništa, sačekati ću 06. juni i onda ću vidjeti da li sam prošao ili propao, sigurno da postoje dodatne instrukcije za sve one koji budu izvučeni. |
|
||||
|
||||
![]()
Nek me neko ispravi, ali mislim da je to sa kovertama bilo pre vise od 10 godina. Vec dugo se komunikacija vrsi iskljucivo preko emaila, a slanja dokumentacije preko njihovog sajta.
ivo333, evo za tebe jedno lepo stivo za citanje, tu ces naci sve. https://zelenadvlutrija.blogspot.com...enje-1maj.html Sa leve strane su teme lepo sortirane od momenta apliciranja za vizu, pa do odlaska u Ameriku. Neces utrositi previse vremena, a dobices sve neophodne informacije. Srecno! |
|
||||
|
||||
![]()
Baš tako, koverte se ne šalju odavno. Inače nije istina da ne postoje zvanične upute na zvaničnom sajtu Biroa za konzularne poslove, što je drugi rezultat kada se u google ukuca dv lottery... Sve lepo objašnjeno, svaki korak od prijave, pa do intervjua.
https://travel.state.gov/content/tra...ram-entry.html |
|
|||
|
|||
![]()
Covek je klasican trol, ne treba se obazirati na njega.
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2020 Selected Winners - DV-2020 Izvuceni Dobitnici | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 95 | 25.02.2021 01:28 |
Ds260 - 2020 | neus | Uputstva za dobitnike | 244 | 04.02.2020 20:47 |
Dv 2020 | nemanja markovic | Prijava na Lutriju | 791 | 08.10.2019 09:21 |
DV 2020-ne prihvatanje broja | sdtksd@gmail.com | Uputstva za dobitnike | 4 | 12.05.2019 11:09 |
Informacije za lutriju 2020 | Katarina95 | Prijava na Lutriju | 3 | 30.08.2018 12:03 |
![]() |