Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
Ne znam sta ti treba od skola itd, ali ovde je taj posao veoma dobro placen. U principu, auto limari i mehanicari zaradjuju 200$ za 10 minuta posla (barem toliko naplacuju).
|
Imam kolegu na poslu koji je do pre dve godine radio kao mehanicar. Ima nekih 7 sertifikata za ko zna koje popravke. Za dve godine boravka u Americi on je jedini Amerikanac koji mi je, bez da sam ga pitao, rekao koliko je zaradjivao, a koliko sad zaradjuje. I ja govedo odmah to pisem po internetu

Uglavnom, rekao mi je da je pre dve godine kao mehanicar za godinu dana zaradio 100k. Ja bih rekao jako jako lepa zarada. A onda je resio da se preseli u Pittsburgh i poceo da trazi posao. Nudili su mu satnicu izmedju 8 i 10$. Kaze da je na kraju nasao servis gde je ako se ne varam radio vadjenje i pranje delova pre nego da iskusniji mehanicar krene sa popravkama. A onda mu ponude posao u mojoj firmi, i posto je kao sto svi znamo TV droga
http://www.youtube.com/watch?v=E4MQhTceWe8, eto njega sada kao riba na suvom, mehanicar bez kanala, tako i on sta ce jadnicak vec tri nedelje ubi se od posla na X Games u LA-u