![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Hoce, hoce - nego sta
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I, kad sve to prodje - ovako za 5 godina stojis u redu u 6:15 am, da das glas po prvi put... i to "svom" predsedniku
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mora da si za McCain-a glasala...
![]() Ja bih glasao za Obamu samo zato sto mi deluje mirniji/umereniji u globalnoj politici od ovog matorog...iako optimisticki planiram da okrecem 250k$/yr u iducih 4god tako da ispada da sam u principu republikanac....wannabe. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Duh!!!!! Kako da no
![]() ![]() ![]() Salu na stranu - u zivotu ne bih pomislila da ce Ameri da cekaju u redu od dva bloka da glasaju na izborima.... p.s. $250k kazes, a? Hm, onda cemo malo lepse da se druzimo svakako habahdhahahah Last edited by Zana; 06.11.2008 at 08:41. Razlog: Shock!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
"How yes no, što b' rekle naše kolege s' BBC-ja".... Đura, TLN...
![]() Citat:
![]() nego, stvarno bi mogli neko druženje tamo u LA da organizujemo, tamo recimo u februaru, a? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Deal
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hteo bih nesto da pitam (u vezi poslova). Dali bi mi bile od koristi sve diplome, sertifikate, pohvalbe i sta ja znam, iz ovdesnjeg obrazovanja (opet u vezi poslova), dali da sve to prevedem na engleskom, ili sve ce to biti zabadava!?
Inace radim in Medical Center u Ohridu kao medicinski tehnicar.
2009EU00021xxx 19.05.2008- dobio prvu kovertu 23.05.2008- uzvratio sam svojom kovertom 29.05.2008- dobili su moju kovertu 16.03.2009- poslata druga koverta 15.05.2009- zakazan lekarski 26.05.2009- zakazan intervju ![]() VISA U PASOSU |
|
||||
|
||||
![]()
Nece biti za badava ,ponesi jer ces morati polagati ispite ako zelis biti tehnicar .
Ispiti nisu laki , ali nisu ni nesavladivi .Inace u Usa se za m.sestru i m.tehnicara ide na fax 2 ili 4 godine i ozbiljnije seshvaca nego kod nas (ne kazem da su kod nas neozbiljni , bez uvrede , neznam kak da to prikazem drugacije ). Inace place su dobre i super beneficije se imaju . |
|
||||
|
||||
![]()
Uparavo sam procitala blog od bolje polovice Novak.
Da "zanimljiva " pitanja , pa stvarno se zapitas KAKO i STA na njih odgovoriti da ostavis dovoljno dobar dojam da te uzmu . 1.Sta ocekujes od nase kompanije ? 2.Reci nesto o sebi ? 3.Koje su vase slabe strane ? 4.Koje su vase prednosti u odnosu na druge kandidate ? 5.Gdje se vidite za 5 godina ? Eto sta bi bilo najbolje odgovoriti ???? |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanja u vezi sa boravkom u USA... | nelson | Stare teme | 16 | 02.10.2008 23:11 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |