![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED, a ostalim koji nisu provjerili od srca želim da budu odabrani.... a meni ostaje Njemačka, život i rad!!! Veliki pozdrav za sve forumaše
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=JoMan;37971]Nekoliko nas nije izvuceno, ali moj rodjeni brat jeste!!! :) Jos sada samo da vidim kako i ja sa njim da odem i to je to :)[/QUOTE]
Nazalost ne mozes nikako , preko njegove ako je dobije:(..Samo uza porodica, odnosno supruznik i djeca... Ja i ove godine CORAK. Ni ja ni muz :(
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Isto corak...
Site za proveru inace radi odlicno, bolje nego kad je bila prijava, a cak ima i opcija za one koji su zaboravili broj. Zato se forum jezivo vuce... Svima koji su izvuceni cestitam :;D: , ostalima zelim vise srece u narednom izvlacenju (ako ga uopste bude)
|
|||
|
|||
![]()
Niko od nas 8 koje sam prijavio nije izvucen. :no:
Srecno ostalima koji jos nisu proverili. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Niko od 5toro koje sam ja prijavio nije izvucen. :(
|
|
||||
|
||||
![]()
......the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further.....
eto. i ove godine isto. :( džaba tolike godine maštanja da ću živeti u SAD. zbogom ameriko. ništa. idemo dalje. u procesu sam pravljenja državljanstva jedne EU države i kad dobijem, palim u Englesku. kasnije jednog dana ću pokušati otići u SAD. jbg. sve moram na teži način. poz svima. i srećno.
|
||||
|
||||
![]()
koliko god sam se psihicki spremala na razocarenje, nisam se dovoljno spremila. bas me pokosi. :smrc: valjda jer mi je prvi put. a i posljednji po svoj prilici
|
|
||||
|
||||
![]()
duplo nista :gun:
cekamo srecke za kinu :grin: [SIZE="1"]evo ti 50 karaktera[/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further.....
truba i kod mene |
|
|||
|
|||
![]()
nista ni kod nas ..pihhhhh
ni ja ni supruga.. Iako sam znao da je mala verovatnoca da nas izvuku ali opet sam se nadao malo... Jel postoji jos jedno dodatno izvlacenje ili to je to? |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |