![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dobrad66;38275]možeš li mi molim te pomoći ne mogu otvorit ESC nikako da vidim dali sam selected or notselected,koristim internet explorer 9 ali ne radi .Unaprijed hvala[/QUOTE]
Nemogu ti odgovorit na pp(nemem pojima zasto). Asta se tice otvaranja sve bilo ok i za mene i zenu. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=IgorMAD;38297]Nije neverovatno, znas ti sta znaci skupiti minimum 8-9 000 dolara u danasnje vreme? Ja do poslednjeg casa necu znati da li idem ili ne i ako mi je to velika zelja vec godinama.[/QUOTE]
Šansu ne smeš da ispustis nikako.Bio to i kredit,pa i prodaja kuće-stana.Ako idete kao porodica,možeš ti kao nosilac aplikacije prvi da udjes a posle tebe npr 5 meseci porodica dok ne staneš na noge.Postoji i opcijabda odložis viziranje pasoša za suprugu.i decu da biste dobili na vremenu.Ja single nosim oko 4000$.
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dobrad66;38294]pardon imam 8, ne mogu skinuti explorera 9 jer imam windovse xp,a na mozilu i google crome sam probao i ništa uvjek mi piše session timed out il da provjerim što sam upisao u podatke da nisam pogriješio brojeve ili slova ali to je 100% točno upisano. hvala za odg.[/QUOTE]
Ne znam u čemu je greška, pitaj nekoga da ti provjeri s tvojim podacima od prijatelja. Mogu i ja ako mi želiš poslati podatke u inbox, iako ti ne bih preporučila da te brojeve dijeliš strancima po internetu. :D
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ivanmilosavljevic;38300]Šansu ne smeš da ispustis nikako.Bio to i kredit,pa i prodaja kuće-stana.Ako idete kao porodica,možeš ti kao nosilac aplikacije prvi da udjes a posle tebe npr 5 meseci porodica dok ne staneš na noge.Postoji i opcijabda odložis viziranje pasoša za suprugu.i decu da biste dobili na vremenu.Ja single nosim oko 4000$.[/QUOTE]
Maksimalno cemo se truditi da ne ispustimo tu sansu. Idemo samo devojka (zena) i ja. Planirao sam da ponesemo oko 5000$. Videcemo jos kako ce se sve zavrsiti, ali naravno i kredit je prva stvar o kojoj razmisljam. Nadam se samo da cemo uspeti da se snadjemo i da cemo moci sve to da vratimo... |
|
|||
|
|||
![]()
sta su se umirili ovi redovni forumasi,imal sta kod vas nista zatisje neko?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=cukoni;38304]sta su se umirili ovi redovni forumasi,imal sta kod vas nista zatisje neko?[/QUOTE]
Slažem se! Ljudi dobiju vizu i zaborave na forum,što je ružno prema novim članovima.Svaka cast izuzecima.
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ivy;38301]Ne znam u čemu je greška, pitaj nekoga da ti provjeri s tvojim podacima od prijatelja. Mogu i ja ako mi želiš poslati podatke u inbox, iako ti ne bih preporučila da te brojeve dijeliš strancima po internetu. :D[/QUOTE]
neka riskirat ću :naughty::grin: pa kud puklo da puklo-neznanje me ubi:nene: imam već tri dana žgaravicu:smrc: |
|
||||
|
||||
![]()
Ako moze neko da mi pomogne oko provjere svega, naime ispunio sam formulare onaj case number sam upisao na svaki list u gornji desni kut, dali taj broj treba da upisem i na koverti?
Sto se tice potpisa za dijete logicno je posto je maloljetno da potpisu oba roditelja e sad za suprugu dali samo ona da potpise ili samo ja ili mozda obadvoje, od viska glava ne boli(ako nije alkohol u pitanju hehe). Ak neko zna volio bi da mi odgovori posto bih to da salje da ih negledam mozak su mi isprali ovi formulari, imam osjecaj da bi ih znao u mraku popunit :D |
|
||||
|
||||
![]()
Sto se tice potpisa odnose se na form ds-230 strana 2/4
|
|
|||
|
|||
![]()
Nemoj da upisujes svoj case number na koverti, zasto bi? Ja nisam pisala ni u gornjem desnom uglu, koliko se secam, samo nemoj da zaboravis odstampan bar-kod i ono pismo gde pise da si izvucen. I supruga potpisuje sebe, zasto bi je ti potpisao :) Svi potpisi mogu da budu ili rucni ili otkucani, tako da ime i prezime deteta mozes i da otkucas!
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |