![]() |
|
|
Porodične imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za porodične imigranske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Gde god je moglo pisao sam non acceptable, tj ukucao, a kad sam istampao dodao sam N/A na prazna polja. Kazu da NONE ne treba da se pise navodno jer ako napises u middle name NONE moze da ti stvarno to bude srednje ime. Glupost.
UPS mozes da pozoves da zakazes kurira, a mozes i da odes na aerodrom licno da posaljes, nalaze se iza one male nisove pumpe. Za kontakt guglaj UPS Srbija. |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam tacan datum od kad zivim na ovoj adresi pa se pitam da li je to bitno da bude tacan datum ili ne? Morao bih da vadim izvod o prebivalistu da bih znao tacno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam stavljao tacne datume. Inace, njima je bitno mislim samo ako je druga drzava jer ce posle traziti izvode o nekaznjavanosti iz svih tih drzava. Cak sam napisao i adrese gde sam ziveo a gde nisam bio prijavljen, kao sto je i ova sad gde trenutno zivim
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma stavicu samo godinu,valjda ce im to biti dovoljno,ionako sve mogu da provere. Negde sam procitao da nije bitan bas tacan datum, samo ne mogu da nadjem opet tu stranicu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dokumenta su stigla u USA i ovih dana zena treba da posalje u USCIS. Prilikom popunjavanja I-130 stavila je devojacko prezime pa nismo sigurni da li je to ispravno?
Jos uvek nije promenila prezime tamo. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa je l uzela tvoje prezime?
Neka posalje USPS express mail one night, najjeftinije je, 24$ a stize odmah sutradan, da ne salje obicnom postom. |
|
|||
|
|||
![]()
Moj dečko je prošle godine u maju izvučen na lutriji, ali je tada naveo da je singl, jer mi tada nismo bili u vezi. Mi smo vezu započeli 4 meseca pre njegovog intervjua i nismo želeli da se pre toga venčavamo jer je bilo isuviše rano za takve odluke. Pošto uskoro ide u SAD (prvi put) mi bismo voleli da se venčamo i da podnesemo peticiju za mene kada on dobije zelenu kartu. (da, znamo da je trebalo da se venčamo pre intervjua i da smo sad izabrali dosta teži put ali jednostavno nismo hteli da se tako na brzinu venčavamo iako smo verovatno pogrešili što nismo tako uradili ali je bilo prerano za to i nismo hteli da stvorimo nekakvu sumnju)
E sad, ono što nas zanima je - da li možemo da se venčamo pre nego što on ode i napravi prvi ulazak ili treba da sačekamo da dobije zelenu kartu, pa prilikom prve posete Srbiji da se venčamo? Naravno, ukoliko bismo se sad venčali, peticiju bismo podneli tek kasnije nakon njegovog dobijanja zelene karte. Ono što nas je buni je to što njemu na vizi piše Single i plašimo se da to ne bi pravilo problema prilikom njegovog ulaska u SAD. Svako ko ima bilo kakvu informaciju ili savet može i privatnom porukom da odgovori, hvala vam unapred! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozovite ambasadu i pitajte.
Ali da znate, malo ce teze da ide to sa bracnom vizom, odmah probajte da nadjete nekog da vam bude sponzor, to ce vam trebati kada preskocite prvi korak, USCIS. |
|
|||
|
|||
![]()
Zvali smo i odgovor je bio "Ne ne ne ne smete to mene da pitate, morate poslati mejl blabla". Naravno poslali smo mejl i odgovora nema vec nedelju dana, tako da cemo opet probati da pozovemo ambasadu. Uh..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako vam se javio Srbin od 15-16h (Ako budete zvali tada kada i jedino moze uglvnom ce se javljati ista osoba), onda razumem. Je l ste pisali na ivbelgrade? Il kako vec ide mejl?
Okrenite USCIS onda tj imate cak i online chat na njihovom sajtu. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Alien ID - A# | V777 | Stare teme | 4 | 25.11.2008 23:40 |
![]() |