![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja ovo kao na slici sve imam, potvrdu za sve osobe da je DS260 uredno predat, samo sto izgleda nisam stiklirao to polje. Ne znam koliko to moze biti problem da dobijem mail od KCC sa datumom zakazanog intervjua, mada u samom DS260 ima polje u kojem sam ostavio svoju e-mail adresu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Slanje verifikacionog email-a možete aktivirati i kasnije kada ste potvrdili i poslali DS-260 formular.
Prijavite se ponovo sa svojim podacima, dobijete stranicu 'Summary Information' i na dnu je tabela u kojoj je naziv poslednje kolone 'IV Application' ispod tog naziva, ukoliko ste popunili i poslali DS-260 formular, piše COMPLETED, na koji kada kliknete dobijate ponovo stranicu 'Personal Information 1', iznad imate meni podeljen u tri dela: COMPLETE | REVIEW | SIGN Kliknete na REVIEW pa zatim na meniju sa leve strane kliknete na 'Preparer Information' i nakon toga kliknete na 'Next: Confirmation'. Sada ste dobili stranicu 'Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation' na kojoj se nalazi pet dugmadi: -------------------------------------------------------------------------- Print Confirmation | Print Form DS-260 | Email Confirmation Back To Review | Back To Summary -------------------------------------------------------------------------- Kada kliknete na dugme 'Email Confirmation' trebalo bi da na vašu email adresu stigne taj 'verifikacionog email'. Takođe ako želite štampati vaš popunjen DS-260 formular kliknete na dugme 'Print Confirmation'. Na kraju se odjavite klikom na opciju 'Sign Out' koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala velika za ovu informaciju vama, a usput da se zahvalim i osobi iz posta prije za detaljno objasnjenje, naime njoj sam se htio zahvaliti odmah nakon sto je napisala, ali ovaj forum ne dozvoljava objave koje sadrze manje od 50 rijeci, koliko sam shvatio, tako da koristim ovu priliku da se zahvalim obojici. Pozdrav
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, moze li mi neko pomoci, dakle nisam ulazila da provjerim, danas sam usla i zatekla poruku:
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2017 (October 1, 2016 to September 30, 2017). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. All DV applicants must use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application. Paper forms will not be accepted. Please print out this letter and take it with you to your visa interview. Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application. Da li mi možete reći šta u ovom slučaju dalje trebam da radim? Pretpostavljam da sam poprilicno zakasnila za bilo kakve dopune ili nisam još? Nemam iskustva pa Vas molim za pomoc. LP, |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U svakom slucaju, pocnite od ove i ove teme. A ovde mozete videti sve teme vezane za dobitnike. Napisite nam Vas CN sa xxx umesto poslednje tri cifre da bi Vas uvrstilu u tabelu izvucenih na lutriji. U mom potpisu mozete pronaci tabele za DV-2017 i DV-2018. Srecno na dalje!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imaš sasvim dovoljno vremena da uradiš sve što treba, a za početak, predlažem ti da čitaš teme na ovom forumu. Recimo da narednih mjesec - dva nema potrebe da bilo šta šalješ, nego samo da čitaš o tome šta dalje, a evidencije radi, pošalji koji ti je broj u formatu npr. EU23xxx (stavi x umjesto zadnja 2-3 broja radi anonimnosti). Za početak, čitaj kako ispuniti DS 260 obrazac, a imaš ga čak i prevedenog na naš jezik sa linkom negdje na ovom forumu. Nećeš dobijati nikakve koverte, sve se dešava putem e-maila. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S obzirom da je za 2017, ubaci u 5. brzinu i sa srećom. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Greska prilikom unosenja podataka... | euroman | Prijava na Lutriju | 11 | 19.10.2016 15:39 |
greska pri apliciranju | dabarth | Stare teme | 6 | 10.11.2013 20:14 |
Greska | Vanjauzz | Stare teme | 16 | 08.01.2012 17:05 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
![]() |