![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Znam da ce neko da mi da i pozitivan odgovor, ![]() Uostalom, sta ce da radi neko u zemlji koju je do skora pljuvao?
|
|||
|
|||
![]()
Pa svi znamo ko je vlasnik FB i ostalih drustvenij mreza....za sta je google napravljen?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Taj broj se dobija kada se podnosi za vizu jel tako? Taj broj ko zna gde je, Ima samo turisticka u pasosu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako neko moze da preporuci nekog dobrog naseg imigracionog advokata u Americi,da napise kontakt,moze ovde u postu a moze i na pm. Zahvaljujem
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tebi u teoriji moze da bude validna viza, udjes u avion, sletis i onda ti odbiju ulazak, viza ti svakako ne sluzi za ulazak. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
да ли је неко овог лета вадио туристичку и каква су искуства? планирам да је вадим у септембру.
|
|
|||
|
|||
![]()
Znam da je dosta odbijeno, cak i sa poslom, porodicom, nekretninama na svoje ime..mnogo su zategli
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
On je fri lenser dizajner i ima jako pristojna primanja i dobio je dok je devojka fitnes instrutkor, ima pristojna primanja ali je odbijena. Odneli su oboje dokumenta o zaposlenju i primanjima. Dokaze o imovini; nekretninama na njih, kolima... ali nju su samo pitali da li je udata i da l ima dete i odbili... Ovog proleca devojka brata moje devojke je isla na viziranje i to dva puta za par meseci....Tada je imala posao kao dizajner u nekoj nasoj firmi....Oba puta su je odbili...ne znam sta su je pitali sve, nismo se bas ispricali o tome. Iskreno, nisu bas male pare potrebne za taj proces u kome ako ti ne izdaju vizu, pare ne vracaju tako da ja se ne bih upustao u to bez zaposlenja na neodredjeno i dokaza o primanjima...bar 1.000e mesecno. Ali to sam ja, a ovo su iskustva mojih bliznjih. Srecno ![]()
problemi sa vizom, turisticka viza |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |