![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Iz kojeg puta ste izvuceni? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Samo da potpisem zadnja dva posta.
Dosta nas odavde nema nikoga tamo ali sve se moze kad se hoce. Pare nisu male ali za njih dobijas jedinstvenu sansu. Ja bih probala naravno. Sretno ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sad ste me opet bacili u razmisljanje, ali i da se predomislim i odlucim da odem na razgovor, to je 03.06.. znaci za 4-5 dana, a ja jos nista od papira nisam prikupio a ni zakazao lekarski, tako da tesko da bude sta od toga...
|
|
|||
|
|||
![]()
5 sretan broj
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odlazak u ameriku ti je velika sansa....a svaka sansa nosi i malo rizika. No....ko ne riskira, ne profitira. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() u pravu si... sedi di si... |
|
|||
|
|||
![]()
Koji si ti pajser...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cini mi se da ja nikog nisam vredjao na ovom forumu, i da imam pravo da iznesem svoje misljenje...
|
|
||||
|
||||
![]()
Gox samo preskoci. Verovatno je coveku krivo sto njega nisu izvukli, tebe jesu, a ti neces. Ali svako ima svoje razloge
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Samo,malo je bez veze tako lako prokockati pruzenu priliku... |
|
|||
|
|||
![]()
Ono sto sam napisao da moze mnogo da kosta, pod tim sam mislio da neko kao ja, ko nema nikoga tamo kod koga bi mogao da bude neko vreme,ko bi mu pomogao za pocetak (ili ima ali taj neko je to prihvatio iz cistog moranja,preko volje), za njega mozda predstavlja veliki rizik da ovde napusti posao, pozajmi par hiljada evra (ili dolara), ode tamo,bude mesec, dva, tri, vidi da ne ide i vrati se ovamo. Nema vise posla ovde, a pozajmljene pare treba vratiti.
Znam da se takva prilika za odlazak ne pruza svaki dan,priznajem da je to jedno veliko zivotno iskustvo, video si Ameriku, probao si,pa ako ne ide sta da se radi...mirnija ti savest, bar si pokusao. Al sta posle? Mozda ja gresim,mozda previse razmisljam o posledicama, mozda samo treba krenuti pa sta bude, uglavnom svako ima svoje razloge,zelje i mogucnosti, ne odgovaram nikog od odlaska tamo, ja da nisam imao zelju da idem ne bi ni aplicirao... A da lako prokockavam priliku, nije bas tako, dugo, dugo sam ja razmisljao o ovome.. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |