![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam iz Srbije i poslao sam DS 260 jos 21.05. i jos nista nisam dobio mislim nikakav mail. Obzirom da mi je CN 9xxx a cut off je na 8500 nadam se da je to razlog. Pisao sam KCC, mail je stigao posle 8 dana i rekli su da se razmetra i da za par nedelja... itd.. Ne znam sta drugo da kazem...
Ali kao sto mi je jedan od clanova rekao "Naoruzaj se strpljenjem" i tako i radim...citam postove i cekam... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav SasaVA,naravno da treba da cekas prvo visa bulletin i da se tvoj broj nadje u sledecem uzorku brojeva,pa tek onda mozes da se nadas mail-u kao i ja posto smo slicni broj ...bez potrebe si im sada slao mail.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje
![]() pozdrva |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Za bilten to OK ali ne razumem kako mislis "da se tvoj broj nadje u sledecem uzorku brojeva" ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
U sledecem cut off-u od 8500-xxxx sta bude rekao sledeci krug visa bulletina
|
|
|||
|
|||
![]()
SasaVA,
ne znam da li si razumela prethodne postove, a suština je sledeća: u oktobru su predviđeni intervjui sa izvučenima iz Evrope koji imaju CN manji od 8500. Izvučeni iz Evrope koji imaju CN manji od 8500 i koji su DS 260 poslali u maju, imaju promenu statusa i dobili su i mail sa obaveštenjem o tačnom datumu intervjua. S ' obzirom da je tvoj CN veći od 8500, ti nećeš ići u oktobru na intervju, niti si dobila mail sa tačnim datumom intervjua (niti je trebalo da ga dobiješ). U septembru (do 15. septembra) bi trebalo da izađe novi visa bulletin u kojem će biti naznačen cut off za novembar, a vrlo verovatno da će cut off biti iznad tvog CN-a (9xxx) – moja pretpostavka na osnovu statistike iz prethodnih godina. Znači, ostaje ti da ti čekaš visa bulletin za novembar, i ukoliko cut off bude iznad tvog CN-a, ićićeš u novembru na intervju, a tačan datum tvog intervjua trebalo bi da vidiš u svom statusu, a dobićeš i mail sa obaveštenjem o datumu intervjua (mail ćeš dobiti nekoliko dana nakon izlaska biltena za novembar). Strpi se još 7-8 dana do novog biltena, a većina nas ima CN veći od tvog CN-a i mail sa obaveštenjem čekaćemo još mesecima. Sve najbolje, pozdrav… |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jos jednom se zahvaljujem i tebi i Spartacus-u na informacijama... p.s. Naravno svima zelim da im se ostvari to sto dugo cekaju a to je da dobiju useljenicke vize...bez obzira koliko visok br bio Last edited by SasaVA; 05.09.2014 at 01:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |