![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
E ovako, odgovoricemo svima, procedura je bila ista kao i kod svih, ujutru smo bili kod tog sluzbenika i predalu dokumentaciju, rekli su da dosjemo u 2, procitali zakletvu i kasnije otiali na razgovor, e sad, mi smo se vencali skoro, ali ona nije postavljala puno pitanja o vencanju, uglavnom pohvalila nas je da su nam slike lepe, inali smo stotinak slika iz razlicitih perioda veze, postavljala je uglavnom ista pitanja, kao i svima, imali smo dokaz o svemu sto je potrazila, cak je rekla da ima potpunu dokumentaciju, i da se kasnije javimo sluzbeniku, i on ce nam sve reci, on je rekao da nekoliko dana moraju da odluce, da ce sva dokumentacija ostati kod njih, sve sto smo predali ( tu su i original diplome i svedocanstva) i sve ostalo, i pasosi naravno, i pitali amo ga, da lu zna sta to znaci, on je rekao da nema pojma, i da ce nam javiti! To je bilo sve, e ukoliko je neko bio u ovakvoj situaciji molim za pomoc, mislim na to, za ovu dokumentaciju sto su sve zadrzali?
Hvala unapred! |
|
|
|||
|
|||
|
zanimljivo..a sta ste od skola zavrsili i kada ste se vencali, koliko ste bili u vezi pre vencanja? pitam sve ovo jer je ocigledno oko ove tri stavke neka provera
|
|
|
|||
|
|||
|
ja sam zavrsila, gimaniziju, i to je bilo ok, suprugu nisu nista uzeli o skolovanju, bili smo u vezi skoro 2 godine pre toga, a vencali smo se pre intervjua, krajem septembra, ali nije pominjala da nbe veruje da je to brak iz ljubavi, ili tako nesto...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - IZVUCENAA ![]() 05.05.2015. Session timeout, cuveni i dugotrajni ![]() 08.05.2015. Selected!!!! CN 2016EU00007xxx ![]() 09.06.2015. Poslat ds formular za supruga i moju malenkost 02.11.1015. Zakazan lekarski u Smiljanicevoj 17.11.2015. Zakazan intervju - AP 30.11.2015. Preuzet pasos sa vizama 16.12.2015. Belgrade-Miami-Key West
|
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo
Evo i ja da se javim, juce smo bili na interviju, sluzbenik nas je pozvao da udjemo, procedura je ista, jedan od nih sreduje dokumente po redosled, pa onda ides na salteru pa ti kaze dali znas da moras ispunavati uslove za dv lottery, kao sto je obrazovanie, i da uplatis 330 $ po coveka, pa onda ides da uplatis pare, i sednes i cekas poziv. Posto sam iz MKD onda na makedonski te pitaju, sta si zavrsio - reko sam Master, onda vide da smo supruga i ja vencali nakon izvlacenja pa pita zasto, reko sam jer godisninu nam je u 23 maj i potrazio je nam slike, video je nekoliko slike pa reko je da je u redi, i na kraj kaze da je dokumentacija okej, pa onda opet smo cekali da nam pozove, onda smo dali otiske pa nakon toga je pocelo interviju na Engleskom. Kaze da se zakunemo i pocelo je. Opsta pitanja - Sta si zavrsio Ja kao nosilac i supruga sta je zavrsila? odalke ste i gde zivite? kad planirate da napustite mkd? gde cete ziviti i sa kim u USA? trazio nam je adresu od garanta iz USA ? i nakon toga samo je rekao dali nama trebaju pasose ovog vikenda? Mi smo rekli da ne trebaju. I onda je rekao da smo slobodni i da dodjemo po pasose u utorak u 16.30. I SAD JE MOJE PITANJE DALI JE SE U REDU? JER NAM NISU REKLI DA SMO DOBILI NITI CESTITALI SAMO NAM JE DAO JEDAN PAPIRIC KOI PISE DA DODJEMO U UTORAK U 16.30 U AMBASADI PO PASOSHIMA. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja znam da kada sam uzimala turisticku vizu, receno mi je: dodjite u ponedeljak i nista vise...naravno dobila sam vizu. Verujem da je ista situacija i sa ovom vrstom viza. Srecno
|
|
|
|||
|
|||
|
U petak preuzeli pasose sa vizama
, konacno se malo opustili , intervju jeste prosao bez problema, ali ja sam se od srca obradovalabtek kad sam vidjela vize u pasosima ...hvala svima na podrsci i cestitkama. Veliki pozdrav.
26.10.2014. - prijava za DV ![]() 08.05.2015. - izvuceni, CN oko 2xxx :14/15.06.2015. - poslali DS-260 12.11.2015. - ljekarski pregled 7.12.2015 - zakazan intervju - pozelenili ![]() 08.03.2016. - New York |
|
|
||||
|
||||
|
Pitanje za one koji su bili na razgovoru...
Prvo je vezano za suprugu,koja nije nosilac,nije podigla svedocanstva sa fakulteta na kom je diplomirala. Da li su joj nephodna iako ima diplomu fakulteta? A drugo pitanje je da li se vade za maloletno dete od 5 godina uverenja iz sup-a odnosno suda?
Prva prijava 25.10.2012. - Has not be selected. Druga prijava 14.10.2014. - Has not be selected. Treća prijava 08.10.2015. - Izvučeni 2016EU00017xxx DS-260 Popunili i poslali 20.05.2014. Zakazan intervju 02.02.2016. |
|
|
|||
|
|||
|
ako ti zena ima svedocanstva iz srednje to je dovoljno, mada i ne gledaju koliko znam diplome onima koji nisu nosilac, e sad ovo drugo pitanje mi je totalno neverovatno....koliko sam shvatio treba ti potvrda da dete od 5 godina nije osudjivano i da se ne vodi postupak protiv deteta?????????
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
| Display Modes | |
|
|