![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna sta se desava sa intervjuima koji treba da budu u martu i aprilu, s obzirom da ambasada sad ne radi?
|
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav svima dali zna neko po red dami mi kaze kako se popunuje u ovoj lotariju za gren card molim vas pozdrav svima
|
|
|||
|
|||
![]()
Pisao sam im i obavestili su me da je pismo poslato 15. 02. a da je razgovor zakazan za 03. 04. takođe su naveli da se obratim ambasadi u Beogradu za dodatna pitanja. Do sada mi pismo nije stiglo a konzularno odeljenje u Bg-u ne radi. Zamolio bih Nikolu da mi detaljnije objasni kako je uspeo da završi proceduru bez drugog pisma a ostale, ako znaju, kakva je situacija sa ambasadom u Bg-u tj. da li da se javim ambasadi u Zg?
Hvala Pzv |
|
|||
|
|||
![]()
Molim vas recite mi jel znate sta se desava sa intervjuima buduci da je ambasada u Beogradu zatvorena?
MOLIM VAS ZA ODGOVOR, JA OCEKUJEM INTERVJU U MAJU A ZAKAZIVANJE SADA U MARTU PA SAM JAKO ZABRINUTA GDE CE MI ZAKAZATI KADA JE AMBASADA ZATVORENA? HVALA VAM UNAPRED VESNA |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima!
Moram da pitam, jer vidim da je nekako konverzacija zamrla....da li je mozda konverzacija na nekom novom sajtu (te je ja ne vidim) ili sta se desava..... Puno pozdrava!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam o cemu se radi s ozbzirom da danima pokusavam da nesto napisem a ne ide ?
nesto nije kako treba |
|
||||
|
||||
![]()
ne znam zasto se sve ucutalo,
pretpostavljam da ljudi cekaju nove odgovore za dv 2009.pa ce onda da razviju pricu.... ja sam jedna od tih... pozdrav, do velikih belih koverti |
|
|||
|
|||
![]()
Stigla mi je juce druga koverta i intervju mi je zakazan za 23. april. Medjutim, u koverti mi ne pise spisak dokumenata koje bi trebalo da ponesem u ambasadu. Samo imam detaljna uputstva o lekarskom pregledu(na engl. i srpskom) i jos jedan papir na kome pise datum intervjua, cene DV vize, i da ponesem originalna dokumenta(ali ne pise koja). Zanima me da li je jos neko dobio drugu kovertu ovakve sadrzine i sta ste vi sve dobili u drugoj koverti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mozda je konverzacija zamrla zato sto se ceka april mesec, tj. pocetak dobijanja novih koverata za lutriju 2009 god.
|
|
|||
|
|||
![]()
da vam pozdraljam svi da bog svi srecu da imate
ali mi treba vas pomos neka mi kaze kao treba dase aplicira koj termin treba i dali treba dase plati koj zna neka pise hvala |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |